FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ordin de la Becali! Mesaj categoric pentru Dică: "Nu va mai juca niciodată acolo!"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 22:54

Deși a declarat în mai multe rânduri că Dragoș Nedelcu, 21 de ani, va juca doar fundaș, Gigi Becali s-a răzgândit.

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că Dragoș Nedelcu va juca de acum doar mijlocaș central și l-a lăudat pe jucător.

"Nedelcu nu va mai juca niciodată fundaș central. Acum m-am răzgândint. E vorba de bani. Eu gândesc din punct de vedere financiar. Dacă Rădoi îl folosește mijlocaș central, îl las și eu la mijloc. Ca să iau bani pe el.

El a început să învețe jocul de mijlocaș central. Nu mai vine în spate, lângă fundașii central. Va juca din ce în ce mai bine acum", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Citește și: Becali a reacționat după ce Rednic i-a atacat pe oamenii lui: "Mă minunez și eu! E loial ca-n filme! Dumnezeu mi l-a dat"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
771545396317549
Eugen Iustin  •  19 Octombrie 2018, 08:59

Un mijlocas central coboara mereu sa ia mingea de la fundasi in fotbalul modern, vezi bousquets sau modric, doar pe cartu si pe halagian ii mai auzi cu teorii d-astea de acum 40 de ani: portarul bubuie mingea, nu pasezi in careul propriu, nu bagi ca fundas mingea in centru etc. Axiome d-astea expirate si toxice bagate in capul fotbalistilor romani care evident ca nu se adapteaza atunci cand pleaca afara sa joace, aia sunt zeci de ani in fata noastra.

520143398153430
Pavel Radu  •  19 Octombrie 2018, 07:55

Nea Jiji, vezi ca Mirel te minte .La Euro va juca cu Nedelcu portar ! Deja pe postul asta sunt interesate de el Real si Manchester ( ambele ) .

poison_5
poison_5  •  19 Octombrie 2018, 07:44

Ce prost e Gigi asta! Pai Nedelcu a fost mereu mijlocas, doar el il vedea fundas ca sa acopere faptul ca nu a fost in stare sa transfere pe nimeni toata vara.. Ce club penibil! Cum sa anunte ma patronul ca un jucator va fi mijlocas, zici ca problema a necesitat o ampla cercetare si acum a facut anuntul cu descoperirea. Ce club de nimic, FC FCSB, clubul impostor sustinut de prosti si de miIogi.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează