FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Oscar Ustari, portar cu două meciuri în naționala Argentinei și care a fost pe lista lui Real Madrid, e aproape de Voluntari

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 19:18

Oscar Ustari (32 de ani) este foarte aproape de un transfer la FC Voluntari, ultima clasată în Liga 1, dar care a reușit câteva transferuri importante în această iarnă. 

Goalkeeperul argentinian trecut pe la cluburi precum Getafe, Boca Juniors și Sunderland este în negocieri avansate cu formația ilfoveană, anunță TV Telekom Sport. 

Ustari are un CV important, iar în urmă cu 10 ani a fost aproape de un transfer la Real Madrid. În 2007 a fost luat de Getafe, pentru 4 milioane de euro, iar cota sa pe transfermarkt ajungea la maximum, 7 milioane de euro.

Fost coleg cu Cosmin Contra la Getafe, Ustari a prins și două meciuri în naționala Argentinei. În acea periodă, sezonul 2008-2009, a fost pe lista lui Real Madrid, care îi mai avea pe Iker Casillas și Dudek.

41 de meciuri în La Liga a adunat Ustari în cariera sa. Are și 12 prezențe în Europa League 

voluntari FC VOLUNTARI

antrenor: Cristiano Bergodi (confirmat)
veniri: C. Achim, M. Leasă, L. Manole (toți Energeticianul), Popadiuc (Irtîș), Russo (liber), Signorelli (Salernitana), Krasniqi (FC Lugano) 
plecări: Moldovan, A. Ionescu, G. Iancu, Kabasele, Ciucur, Zgrablici, Sane, Malfleury (toți contracte reziliate)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
pain89
pain89  •  17 Februarie 2019, 10:52
Postat de mihai_luchian pe 17 Februarie 2019, 09:38

Un fel de Baptista 2? Tot ce se poate...

asta are 32 de ani varsta buna pentru un portar si nici nu s-a retras ca baptista ca mai apoi sa revina sa ia pensia de la cfr

mihai_luchian
mihai_luchian  •  17 Februarie 2019, 09:38

Un fel de Baptista 2? Tot ce se poate...

pain89
pain89  •  16 Februarie 2019, 21:01

nu cred ca vine asta in romania sunt sigur ca are oferte mai bune la cv-ul si modul cum apara cand era in spania

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close