FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 4-1

NOTE GSP Ovidiu Ceclan > Edi Iordănescu » Note după derby-ul în care FCSB a fost UMILITĂ: antrenorul și 9 jucători ai roș-albaștrilor, corijenți la Cluj!

CFR Cluj - FCSB / Sursă foto: Raed Krishan +11   FOTO
CFR Cluj - FCSB / Sursă foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 07:05 / Actualizat luni, 30 august 2021 07:50

CFR Cluj i-a administrat un eșec usturătător FCSB-ului (4-1), într-un meci în care campioana a avut pe bancă antrenorul cu portarii. Gazeta i-a acordat nota 10 lui Ovidiu Ceclan, în timp ce Edi Iordănescu a luat 3. 

Ce încurcate sunt căile fotbalului românesc! După zile în șir de scandal, CFR Cluj s-a metamorfozat în fața rivalei la titlu, pe care a învins-o la scor, într-o manieră care nu lasă loc de multe comentarii.

Florin Tănase a părăsit cantonamentul „naționalei” României » Decizia lui Rădoi
ROMÂNIA
Florin Tănase a părăsit cantonamentul „naționalei” României » Decizia lui Rădoi

Edi Iordănescu și 9 jucători ai roș-albaștrilor, corijenți la Cluj!

Vedetele lui Gigi Becali au dezamăgit crunt în Gruia, iar cel mai slab de pe teren a fost chiar portarul Andrei Vlad. 

Goalkeeper-ul a gafat din nou, a comis un penalty, iar la final a primit nota 2 din partea Gazetei. Defensiva roș-albastră s-a prezentat execrabil la Cluj, iar fotbaliștii campioanei i-au transformat pe apărătorii lui Iordănescu în niște simple jaloane

Valentin Crețu și Iulian Cristea au primit nota 3, în timp ce Vinicius și Sorin Șerbau au încasat 4. Nu doar apărarea FCSB-ului a fost repetentă aseară, ci și oamenii din atac. Fără idei, individualiști și neinspirați, roș-albaștrii au tras primul șut pe poartă abia spre finalul întâlnirii de pe stadionul „Doctor Constantin Rădulescu”. 

Cordea și Tavi Popescu au primit nota 4 în ediția de azi a Gazetei, în timp ce Ivan Mamut s-a prezentat și mai rău. Intrat pe teren în locul lui Tănase, fotbalistul venit de la Craiova a primit nota 3. 

Ovidiu Ceclan > Edi Iordănescu

Clujenii au făcut aseară cel mai bun meci din tot campionatul, chiar la primul meci după plecarea lui Marius Șumudidcă. Mario Camora, Sigurjonsson, Deac și Omrani au impresionat în confruntarea cu FCSB, toți primind nota 8. 

Aflat în cel mai important moment al cariere, Ioan Ovidiu Ceclan, antrenorul care a stat pe bancă în meciul cu FCSB, a primit nota 10 din partea Gazetei, după o seară pe care n-o va uita prea curând. Omologul de pe banca FCSB-ului, Edi Iordănescu, a fost în nota echipei. A luat 3, după o seară de coșmar, în echipa sa a fost surclasată la toate capitolele de campioană.

Ovidiu Ceclan > Edi Iordănescu » Note după derby-ul în care FCSB a fost UMILITĂ: antrenorul și 9 jucători ai roș-albaștrilor, corijenți la Cluj!

FOTO Imagini spectaculoase din meciul CFR Cluj - FCSB 4-1

foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
+7 FOTO

VIDEO Edi Iordănescu își critică jucătorii, după rușinea care a dus-o pe FCSB la 12 puncte de CFR Cluj: „Scuze! Cu talentul nu luăm titlul”

Citește și alte știri de actualitate: 

Edi Iordănescu își critică jucătorii, după rușinea care a dus-o pe FCSB la 12 puncte de CFR Cluj: „Scuze! Cu talentul nu luăm titlul”

CFR CLUJ - FCSB 4-1. Dezvăluiri din culise: ce rol a avut Dan Petrescu în supervictoria campioanei

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
1444034182634406
Constantin Zaharia  •  30 August 2021, 12:04

Acest Varga,s-a comportat ca un dictator din comunism,de o maniera incredibila,care nu face cinste unui oras civilizat precum Clujul !RUSINE,domnule...n-ai ce sa cauti intr-o lume civilizata specifica Clujului!Chiar daca esti iscusit in afaceri,ptr. mine esti o nulitate din punct de vedere al civilizatiei si educatiei de care dai dovada !Poti sa castigi o mie de campionate...tot nulitate fara obraz vei fi !!! Asta ti-o spune un fost prim solist la Opera Romana din Cluj,care a facut cinste Romaniei pe scenele mari ale lumii !

cfr_umileste_fcsb_4_1
cfr_umileste_fcsb_4_1  •  30 August 2021, 11:59
Postat de concret21 pe 30 August 2021, 11:44

Gigistii sunt cea mai penibila specie de pe tot mapamondul. Nimeni si nimic nu ii intrece. Daca nu ar fi ei, de cine am mai rade in fiecare zi?

Acum intra iosif cu azilul lui de batrani si te injura !!

1137555036291620
Popa Ovidiu  •  30 August 2021, 11:58

Eu cred ca bate cimpii. Ce se intimpla de 4 ani de cind FCSB nu are un antrenor cu personalitate si nici rezultate deosebite este meritul exclusiv al lui Becali. A luat tot ce era mai bun in tara, dar daca nu are cine sa-i "ghidoneze" cu o idee de joc, degeaba. Acum nu mai sunt buni? Aiurea, munca multa si o idee de joc si vor fi in carti la titlu. PS. Nu tin cu FCSB.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close