FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Pancu ar fi vrut să joace la echipa lui Becali: "Dacă Gigi nu era la Steaua, mergeam și pe jos după el"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 22:09

Daniel Pancu, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Rapidului, a vorbit despre momentele în care Gigi Becali l-a dorit la FCSB.

"Normal că au fost oferte de la rivale la adresa mea. Steaua m-a dorit de trei ori, dar nu aveam cum să mă duc. Chiar dacă nea Gigi (n.r. - Gigi Becali) a făcut mult rău Rapidului, pentru modul în care s-a comportat față de mine, pentru faptul că m-a curtat și pentru faptul că a încercat și a treia oară să mă convingă, îi voi purta respect toată viața.

Dacă nea Gigi era la o altă formație, mergeam și pe jos. Pentru că, după ce tu refuzi de două ori, să vină omul să încerce să te convingă și a treia oară, înseamnă că își dorea foarte mult. Dar, nu puteam eu să accept", a declarat Pancu la TV Digi Sport.

"În 2008, Rapid se comporta urât cu mine și poate altul ar fi cedat într-un moment de slăbiciune. Dar eu, pentru oamenii de atunci din tribune, nu am putut să accept oferta Stelei" Daniel Pancu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
jalabert
jalabert  •  23 Decembrie 2017, 10:08

Rapidistii sunt oameni de onoare. Ei recunosc realitatea si se disociaza de miscarea talpanista. Avem si exemple: schumi, pancu. Acum poate intelegeti de ce nu suport falsi rapidisti gen ortega sau legenda visinie.

jalabert
jalabert  •  23 Decembrie 2017, 09:38

Pancu a avut onoare si a respectat xulorile rapidului spre deosebire de altii care se dau rapidisti dar sunt in realitate talpanisti. Pai omul spune clar nu s-a dus la echipa lui gigi pentru ca nu putea sa mearga la STEAUA! respect pancule.

847153178690789
Ticu Troya  •  23 Decembrie 2017, 08:57
Postat de samertx pe 22 Decembrie 2017, 23:04

Carieră scurtă, nea Gigi l-a „curtat” de trei ori, a treia oară i-au dat lacrimile lui Pancu, dar nu și-a călcat pe burtieră și acum e invitat colaborator, scrie istoria fotbalului noului secol alături de moderator, rapidist de mic și invitant permanent. :))

Vezi ca te cauta Postelnicu , ti-a adus pachet !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează