FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR

Panduru a analizat echipele de start la FCSB - CFR Cluj: "Să nu facă această mare greșeală"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 februarie 2018 20:11

Basarab Panduru, fostul mare jucător al Stelei, a prefațat derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj. Partida s-a terminat la egalitate, 1-1.

"CFR are superioritate la mijloc, acolo unde are trei mijlocași și FCSB-ul are doi. Dan Petrescu va închide foarte bine jocul. E greu ca CFR să ia gol când se apără cu 7 oameni, când 7 jucători sunt cu fața la minge. Trebuie să ai jucători ca Neymar să poți marca așa. Mă așteptam să joace Ovidiu Popescu în locul lui Filip. Popescu este mai tare pe picioare.

Dan Petrescu, în sinea lui, vrea să câștige. Dar știe unde a venit. Cred că acum ar semna pentru un egal. Dacă jucătorii lui CFR au văzut meciul Gaz Metan - FCSB (n.r. 1-2), ar face o greșeală dacă ar considera că FCSB-ul este acea echipă, că valoarea FCSB-ului este cea din meciul cu Gaz Metan. FCSB este o echipă valoroasă, trebuie să ții cont de ultimele meciuri", a spus Panduru la TV TelekomSport.

Echipele de start

FCSB: A. Vlad - R. Benzar, Planici, Găman, Momcilovici - L. Filip, M. Pintilii - Teixeira, Budescu, Fl. Coman - Fl. Tănase
CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, A. Mureșan, Camora - Djokovici, Ov. Hoban, Culio - Mailat, Țucudean, Deac

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gametable08
gametable08  •  10 Februarie 2018, 22:55
Postat de catalynn2 pe 10 Februarie 2018, 20:40

E dezolant sa vezi ce putina lume e pe stadion cand joaca principalele candidate la titlu ... asta e, au vrut *** de la LFP si FRF clona becaliota in L1 in locul Stelei acum se vad consecintele!

Activitatea Armatei s-a incheiat prin 2003,unde a fost Steaua atunci pana acum? :)) termina cu aberatiile astea.bine ca vine lumea la voi 3 lulele adunate :)) daca se mai face un sondaj plangeti toti :))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Februarie 2018, 20:42

Panduru, ne mai spui o data ce performante ai avut ca antrenor de stai sa analizezi derbyuri ?

catalynn2
catalynn2  •  10 Februarie 2018, 20:40

E dezolant sa vezi ce putina lume e pe stadion cand joaca principalele candidate la titlu ... asta e, au vrut *** de la LFP si FRF clona becaliota in L1 in locul Stelei acum se vad consecintele!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează