FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CSU CRAIOVA 0-0

Panduru îl critică pe Mangia: "A fost cel mai slab meci al Craiovei"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 19:32

Basarab Panduru a criticat-o pe CSU Craiova pentru remiza, 0-0, de pe terenul lui Gaz Metan Mediaș și spune că Alexandru Mitriță n-ar fi trebuit să execute penalty-ul din primul minut al prelungirilor.

"A fost cel mai slab meci de când Mangia a preluat echipa. Nu mă așteptam să o văd pe Craiova în acest hal. Penalty-ul lui Mitriță mă pune pe gânduri. Antrenorul trebuie să intervină, dacă Mitriță e primul pe listă.

Trebuie să trimită să bată penalty un jucător care e în formă în timpul meciului. N-a tras foarte rău Mitriță, pot spune că Pleșca a apărat acea lovitură", a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

"Se întâmplă să ratezi penalty-uri. Trebuie să ridice capul din pământ" Cristian Bărbuț

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dansy
dansy  •  11 Decembrie 2017, 13:29

Panduru nu o fi mare antrenor dar are dreptate.Mitrita a fost praf tot meciul.Nu trebuia sa bata el acle penalty.Chiar daca etapa trecuta a marcat si atun ci a batut previzibil.

valeriuv
valeriuv  •  11 Decembrie 2017, 11:18

Trebuie atacant serios de careu si ceva pe la mijloc. Asta vara erau liberi de contract Tucudean si Eric , ce jucatori!!!

10208597693259730
Bunescu Gabriel  •  10 Decembrie 2017, 22:40

Panduru nu este in masura sa evalueze munca antrenorilor adevarati. El este doar un bun gargaragiu ce ridica tonul sa para interesant.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează