FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - CONCORDIA CHIAJNA 0-5

Panduru laudă un jucător din play-out: "Ce face el e poezie"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 20:17

Basarab Panduru l-a lăudat pe Ronaldo Deaconu pentru execuția superbă din meciul dintre Juventus București și Concordia Chiajna, scor 0-5, când a reușit un șut superb de la 25 de metri.

"Mi se pare un gol frumos, poziția nu e foarte bună, e undeva pe la 26 de metri. E frumoasă lovitura. Bine, pe el l-am mai văzut cu execuții de-astea. Ce face el e poezie! Nu e întâmplare. Cine l-a urmărit a văzut că are calitate. Când pune piciorul pe minge are ceva talent. Eu cred că la mijlocul terenului îi convine cel mai mult", a declarat Panduru la TV Telekom Sport.

Mijlocașul de 20 de ani a vorbit despre propria reușită: "A fost o execuție foarte frumoasă, dar cel mai important a fost că am luat 3 puncte. Exersez foarte mult la antrenament și asta mă ajută în meciuri. Mister Alexa a avut încredere în mine, el mi-a dat șansa de a juca în Liga 1 și îi mulțumesc. Să sperăm că voi marca și cu FC Botoșani, dar e important să luăm 3 puncte, nu cine marchează. Hagi este și a fost idolul meu".

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

"În jocul de azi am avut o echipă care și-a dorit să câștige și am reușit asta. Am muncit foarte mult. Toate golurile au fost frumoase. Golurile lui Deaconu și Bumba trebuie premiate"
Ion Moldovan, antrenor Concordia Chiajna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
116530435479785
Anca Toma  •  25 Noiembrie 2017, 12:43

Mare echipa si Chiajna,acum.Anul trecut erau in Liga 2 dupa 10 meciuri fara victorie.Pe cine au batut ?Pe Botosani si Voluntari revelatiile campionatului.Leo le-a spus alor sai sa stea capra a doua repriza dupa o prima repriza in care Chiajna n-a ajuns la poarta moldovenilor .Imediat dupa meci Serediuc a semnat cu Botosani.Chiajna trebuia sa pice daca se juca pe bune.Ceva imi spune ca si cu Voluntari si cu Botosani Chiajna isi va da viata pe teren.si uite asa proverbul PE CINE NU LASI SA MOARA NU TE LASA SA TRAIESTI!

balauru48
balauru48  •  25 Noiembrie 2017, 09:27

Asta l-a avut si il are ca "idol" pe Hagi desi nu era nascut cand Hagi inca juca :))

166519390404871
Cristian Gherasim  •  25 Noiembrie 2017, 08:31

Datorita lui Fc Botosani si a Voluntariului Chiajna joaca si azi in Liga 1.Si acu vad acel meci cu cantec cand Botosani conduce la Chiajna cu 1-0 ,Morutan le inoada picioarele prima repriza apoi suspect Leo il schimba.A doua repriza Botosani cade inexplicabil si Chiajna castiga cu 2-1.Urmeaza apoi victorie cu Voluntari ,castigatoarea cupei ,echipa pe val.Pana la acele ultime 2 meciuri Chiajna nu luase un punct de bune etape si brusc ultimele 2 meciuri le-a castigat extrem de suspect.Repet astazi Chiajna era in Liga 2.Doar MARINIMA celor de la Botosani si Voluntari i-a lasat in Liga 1.Acu spun ei ca-s mari si tari ,dar ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează