FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Basarab Panduru a analizat noul vârf de la Rapid: „E complicat. Trebuie să faci ceva din prima”

Articol de - Publicat luni, 01 ianuarie 2024 11:02 / Actualizat luni, 01 ianuarie 2024 11:50

Basarab Panduru l-a analizat pe Borisav Burmaz (22 de ani), un atacant sârb adus de Rapid de la FK Voždovac în această iarnă.

Fostul fotbalist crede că cele 10 goluri marcate de Burmaz în prima parte a sezonului din Serbia ar trebui să fie un semn că sârbul poate fi un atacant important în Superligă, dar îl avertizează în ceea ce privește acomodarea la Rapid.

Revenire în Superligă! Fostul campion cu CFR Cluj a fost prezentat la o rivală
TRANSFER
Revenire în Superligă! Fostul campion cu CFR Cluj a fost prezentat la o rivală

Ce spune Basarab Panduru despre Borisav Burmaz

„Trebuie să-l vedem. Are 10 goluri date. Nu cred că e uşor să dai goluri în Serbia. Şi acolo, probabil, e un fotbal precum al nostru. Se joacă mai tare. Dacă vine din campionatul ăla, ar trebui să se descurce.

Dar nu e uşor. La Rapid e complicat, trebuie să faci ceva din prima. Nu e uşor!”, a spus Panduru la OrangeSport.

Crescut de Steaua Roșie Belgrad, cea mai titrată echipă din Serbia, atacantul de 22 de ani, împliniți pe 21 aprilie, a mai jucat la Grafičar și Radnički Kragujevac 1923. 

Basarab Panduru a analizat noul vârf de la Rapid: „E complicat. Trebuie să faci ceva din prima”

Burmaz este internațional sârb, evoluând pentru naționalele U17, U18 și U19 ale Serbiei, iar valoarea sa de piață, conform transermarkt.com, este de 1,2 milioane de euro.

Atacantul sârb a evoluat ultima dată pe 15 decembrie 2023, în Voždovac – Železničar Pančevo (5-1), când a înscris o „dublă”, în cele 66 de minute jucate. 

Cu formația U19 a Stelei Roșii Belgrad a câștigat campionatul Serbiei, evoluând în Youth League, unde a marcat două goluri și a dat o pasă decisivă” apare pe site-ul Rapidului.

Cifrele lui Borisav Burmaz 

  • FK Vozdovac (51 de meciuri, 16 goluri, 3 assisturi)
  • Grafičar (43 de meciuri, 20 de goluri, 4 assisturi)
  • Radnički 1923 (18 meciuri, 1 gol)
  • Crvena Zvezda (1 meci)

„Sunt fericit să fiu aici, mulțumesc pentru felul în care m-ați primit, deja mă simt ca acasă. Știu că Rapid este un club foarte mare, cu o istorie bogată, cu fani grozavi, așa că mi-a fost ușor să decid să vin aici. Știu că clubul a împlinit 100 de ani și luptă pentru campionat, mi-a plăcut proiectul pe care oamenii din club mi l-au prezentat, așa că a fost o decizie ușoară.

Am înscris 10 goluri în Superliga Serbiei în acest sezon și sper că și aici voi înscrie multe goluri. Am fost căpitanul echipei de tineret a Stelei Roșii, am jucat în Youth League și am fost golgheter acolo. Am debutat la prima echipă, am fost primul din generația mea care să reușească asta”, a spus Borisav Burmaz.

VIDEO Primul interviu al lui Krasniqi după transferul la Rapid: "Vreau să căștigăm titlul"

Citește și:

Cine e Codruț Sandu, portarul în care Rapid își pune speranțele: competitiv la atletism, are 1,91m la 17 ani!
RAPID
Cine e Codruț Sandu, portarul în care Rapid își pune speranțele: competitiv la atletism, are 1,91m la 17 ani!
Horațiu Moldovan pune o condiție esențială ca să semneze cu noua echipă
RAPID
Horațiu Moldovan pune o condiție esențială ca să semneze cu noua echipă

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  02 Ianuarie 2024, 08:41

panduru: "Nu cred că e uşor să dai goluri în Serbia. Şi acolo, probabil, e un fotbal precum al nostru. Se joacă mai tare." daca in mamaliga se joaca tare.. hai sa fim seriosi!!

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  01 Ianuarie 2024, 14:32

In atac Rapidul arata bine, problema e la mijloc, Albu,Kait, Oaida nu sunt jucatori cu care sa castigi trofee...si mai e o problema la Borza, care nu are dublura pe post....

mafa
mafa  •  01 Ianuarie 2024, 14:01
Postat de teleleu_ionel pe 01 Ianuarie 2024, 12:22

Funsho dreapta, Rrahmani sau sarbul asta centru atacant, Krasniqi stanga. Iar in spatele lor, Petrila decar (Petrila e mai degraba mijlocas ofensiv, seamana cu Olaru, care si el la Medias incepuse in atac). Cu ofensiva asta Rapidul ia campionatul.

Doamne ajuta ...amin.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează