FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Papp rupt, Tudorie ignorat! Care e singura certitudine pentru Bergodi la Craiova, după campania de achiziții

Articol de - Publicat joi, 10 septembrie 2020 08:35 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 09:00

Dintre achizițiile făcute de CS Universitatea Craiova, numai Marius Constantin evoluează constant. Oltenii au mai pus ochii pe Lazar, Răduț și Pleșca, însă nu sunt dispuși să scoată bani din buzunar. 

Până la 1 octombrie, data la care se încheie perioada de transferuri la noi, timp mai este. Însă pentru Craiova, pe piața internă, cel puțin, opțiunile s-au restrâns drastic. Finanțatorul Mihai Rotaru îi dorea pe David Lazar și pe Mihai Răduț, mizând pe faptul că, neplătiți demult, aceștia vor deveni jucători liberi. N-a fost să fie.

Astra le-a achitat niște salarii restante și, dacă ar fi să-i cedeze, vrea bani în schimbul lor. Craiova n-are de gând să umble la contul din bancă. Mai ales că, atâta vreme cât COVID-19 ține spectatorii la distanță, iar cheltuielile cu testele și măsurile de igienă sanitară sunt însemnate, viitorul se anunță tulbure în plan financiar. E și motivul pentru care inclusiv aducerea lui Răzvan Pleșca, de la Gaz Metan, trenează.

Papp rupt, Tudorie ignorat 

Mai rău, nici jucătorii achiziționați până acum nu par să fie adevărate lovituri. Marius Constantin, singurul pe care s-au plătit bani, în speță 50.000 de euro, este și singurul care joacă constant, fiind integralist. A bifat toate trei partidele disputate până acum, numai că, în Gazetă, media notelor sale nu este de trecere: 4,33. Bergodi a apelat și la Screciu, în două rânduri, dar niciodată mijlocașul n-a profitat pentru a ieși în evidență.

Papp, la rându-i, era așteptat să fie titular. În cele două amicale ale cantonamentului din Austria a evoluat destul de modest, apoi s-a accidentat. În ceea ce-l privește pe Tudorie, împrumutat de la Arsenal Tula, a fost limpede de la bun început că va fi backup pentru Koljici. Deși Bergodi îl cunoaște bine, de la Voluntari, deocamdată nu i-a acordat niciun minut!

Papp rupt, Tudorie ignorat! Care e singura certitudine pentru Bergodi la Craiova, după campania de achiziții

5 anieste contractul primit de Screciu. Papp a semnat pe 3 sezoane, iar Constantin pe unul, cu opțiune pentru un al doilea. Tudorie e împrumutat

Koljici a scos un penalty 

Elvir Koljic a fost titular în premieră la naționala Bosniei, în meciul pierdut la Zenica, scor 1-2, contra Poloniei, într-un meci din grupa 1 a Ligii A din Nations League. Integralist, vârful oltenilor a obținut în minutul 22 penalty-ul din care Hajradinovici a deschis scorul.

Citește și alte știri despre CSU Craiova:

Craiova e aproape să dea lovitura, dar nu cu Mihăilă sau Cicâldău! Impresarul l-a dat de gol: e dorit în Germania

Viitorul lui Mihai Răduț, decis! Răspunsul primit de Craiova din partea Astrei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
kaloogarele
kaloogarele  •  10 Septembrie 2020, 15:48

marea problema aici e ca echipa nu poate arata decit o Cupa reusita acum trei ani si un loc doi reusit acum. Ambele au fost anulate de dezastru' cu locomotivele. Transferuri entuziasmante nu-s echipa joaca prost. Discutiile pe forumurile de suporteri au devenit glaciale. Si in vremea asta, "ailalti" au rezultate. Baieti, nush daca vedeti scrisu' de pe zid ... suporterilor olteni nu le plac luzarii ...

napoli01
napoli01  •  10 Septembrie 2020, 11:28

Nu ar fi rau daca s-ar acorda mai multa incredere lui Bic, cel care a avut o evolutie foarte buna cu Astra. Am vazut ca are curajul sa vina in centru, sa primeasca mingea de la portar si intra foarte bine in combinatii la mijloc. Cu unul ca el, nu stai doar in pasele lungi ale portarului.

pejo
pejo  •  10 Septembrie 2020, 09:08

domnule "jurnalist" vedeti ca Tudorie a fost accidentat

Vezi toate comentariile (3)
Comentează