FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - SEPSI 2-0

Patrick Petre e gata de duelul cu Dinamo: "Vreau să-i batem!" + Ce zice portarul lui Sepsi despre golul controversat primit

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 22:59

Mijlocașul Patrick Petre și portarul Roland Niczuly au vorbit după eșecul echipei lor, Sepsi Sfântu Gheorghe, cu CFR Cluj, scor 0-2. Primul a comentat și următorul duel, de pe 4 decembrie, când echipa sa va întâlni Dinamo, formația de la care este împrumutat.

"Avem un joc din ce în ce mai bun, eu așa simt. Din păcate, n-am scos mai mult din acest meci.

Urmează Dinamo, e un meci special pentru mine pentru că e echipa cu care am contract. Dacă antrenorul va conta pe mine, eu voi da totul și sper să-i batem. Sunt jucător profesionist și Sepsi e echipa care-mi dă banii", a zis Patrick Petre la Look TV, adăugând că Universitatea Craiova e echipa cea mai bună peste care a dat până acum.

Portarul Roland Niczuly a comentat și el faza controversată de la golul lui Omrani: "Părerea mea e că n-a fost gol. Oricum nu mai putem întoarce decizia arbitrului".

Vezi și: FOTO Fază controversată la CFR Cluj - Sepsi Sfântu Gheorghe! Opinia specialistului: "Este gol"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
titiduru22
titiduru22  •  29 Noiembrie 2017, 04:38
Postat de Nae Ionescu pe 28 Noiembrie 2017, 07:20

te inteleg pina la un punct dar se pare ca la capu-ti mic ai creierul si mai lejer. la virsta ta si la faptul ca ai frecat banca la dinamo nefacind mare lucru ar trebui sa ai cel putin bun simt. fara taica-tau erai de mult dat. iti place cum joci la sepsi? mai gindeste-te daca ti-ai propus sa ajungi fotbalist sau cocalar de cluburi. esti prea prost ca sa intelegi. a spune asa ceva cind sti ca ai putea ajunge inapoi la dinamo trebuie sa nu ai chiar minte de loc. daca taceai filozof ramineai dar oare tu sti ce inseamna sa fi intelept? putina scoala nu ti-ar strica papagalule!

Fiorentina-l maninca si pe asta :-)))

andyandrei2015
andyandrei2015  •  28 Noiembrie 2017, 12:20

vezi sa nu ! unul din galerie va face tot posibilul ca fcdb sa castige,si uite asa adversarii si arbitrii vor impinge fcdb ,o echipa nula in play off

mal.
mal.  •  28 Noiembrie 2017, 08:01

Domnu' portaru', un pic de fair play nu strică!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close