FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Patronul l-a băgat în ședință pe Alibec » Avertisment pentru fotbalist: “Te vând în iarnă sau rămâi pe jumătate de salariu!”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2018 19:02

Denis Alibec (27 de ani) a fost băgat în ședință de patronul Astrei, Ioan Niculae, care i-a transmis că are termen până în iarnă să revină la forma care l-a consacrat și l-a transformat în jucătorul anului 2016.

Patronul giurgiuvenilor vrea să-și scoată suma de 1,4 milioane investită în Alibec. “Dacă nu te vând la iarnă, va trebui să îţi înjumătăţesc salariul”, ar fi fost mesajul primit de Alibec de la patronul Astrei, anunță Fanatik.

Alibec are în acest moment un salariu lunar de 20.000 de euro, în condițiile în care Astra ocupă locul 5 și trage pentru calificarea în play-off.

Salvarea lui Denis Alibec poate fi Marius Șumudică. Antrenorul lui Al Shabab, unde mai joacă Găman și Budescu, îl dorește pe Alibec, dar trebuie să-i convingă și pe șefii clubului arab că merită investiția în atacantul român de la Astra.

1 gol
în 8 meciuri a reușit Alibec în acest sezon de Liga 1 pentru Astra

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
minell73
minell73  •  17 Octombrie 2018, 08:47

Daca nu ajungea la echipa no name, era titular incontestabil la ora actuala.

minell73
minell73  •  17 Octombrie 2018, 08:45

" ar fi fost mesajul primit de Alibec de la patronul Astrei, anunță Fanatik". Marca inregistrata gsp.

martinpen
martinpen  •  16 Octombrie 2018, 23:17

Chiar as ade rau mintiti ? "Antrenorul lui Al Shabab, unde mai joacă Găman și Budescu, îl dorește pe Alibec" Tocmai Sumudica a declarat la tv ca Alibec nu ajunge la arabi si el nu-l doreste.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează