FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 2-1

Paul Anton, critic la adresa evoluției lui Dinamo: "Am fost fraieri, nu aveam voie să facem așa ceva"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 august 2017 21:59

Paul Anton a fost foarte critic la adresa evoluției avute de dinamoviști la meciul cu Poli Iași, pierdut de echipa lui Contra cu scorul de 1-2, după ce gazdele au marcat golul victoriei în ultimul minut de joc.

"Nu reușim să câștigăm, să scoatem puncte. Preferam sa joc prost și echipa să câștige. Luăm «galbene» prea ușor, am avut o eliminare, pe final au venit peste noi. Trebuie sa fim mai lucizi.

Am știut ce ne așteaptă, că ne așteaptă un meci foarte dificil. Iași e o echipă bună, dar am fost fraieri, nu aveam voie să facem asemenea greșeli și să le permitem să marcheze al doilea gol", a spus Paul Anton la TV Dolce Sport, la finalul partidei.

La meciul cu Iași, la scorul de 1-1,  Dinamo a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Ionuț Nedelcearu, care a văzut al doilea cartonaș galben pentru un fault în marginea careului.

Dinamoviștii au pierdut trei partide în primele 6 etape ale noului sezonu din Liga 1 și sunt pe locul 6, cu 9 puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
vasy86le
vasy86le  •  14 August 2017, 08:09
Postat de Florin Pop pe 13 August 2017, 23:10

Iar a pierdut Dinamo pe mana CFR-lui.Cartonasul rosu a fost comandat de la Cluj sa fie siguri ca castiga Iasul.Nu mai striga nimeni ? Tot ce se intampla in campionat daca e in favoarea CFR-lui "e intentionat si comandat". HAI CFR!!!!! SUCCES FCSB-lui si Viitorului in Europa.

La CFR am pierdut dintr-o greseala de arbitraj, la Iasi am pierdut ca nu am jucat nimic si aia meritam.

vasy86le
vasy86le  •  14 August 2017, 08:08
Postat de dvd1 pe 13 August 2017, 23:42

huo Dinamo, desfiintarea. Sa nu poti bate niste desculti e de neconceput. Desfiintarea. Dinamo a ajuns bataia de joc a unei tari intregi. Cel mai onorabil e desfiintarea. Huo Dinamo

Ce redus mental esti, daca iei bataie de la o echipa, trebuie sa te desfiintezi? Pai dupa logica ta nu ar mai exista echipe de fotbal.

vasy86le
vasy86le  •  14 August 2017, 08:07

Pai cum sa nu marcheze Iasiul daca voi v-ati retras ca la razboi? Am inteles pasul inapoi la 10 vs 11 dar la 10 vs 10 de ce nu ati incercat sa castigati meciul? Ce nu intelegeti voi, cand ai un avantaj minim, nu te retragi total, ca asa le dai sansa sa aiba ocazii, si din 10 ocazii trebuie sa gresesti macar odata si sa primesti un gol. Oricum,evolutia voastra a fost sub orice critica, chiar penibila, cu asa joc nu meritam in play-off, de campionat nu mai zic, e clar, si sezonul asta s-a dus, viitorul sezon la fel, urmatoarele sezoane la fel, daca negoita nu baga bani in transferuri ,o sa visam la campionat cum visa borcea la CL,probabil o sa auzim si de la negoita, lasati-ne sa ne pregatim de campionat.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează