FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Paul Papp a vorbit despre jucătorii plecaţi de la Steaua în această iarnă: "El este cea mai mare pierdere"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 22:39

Paul Papp, fundaşul Stelei şi al naţionalei României, a fost invitatul lui Ovidiu Ioaniţoaia la emisiunea Tribuna Zero, de la Europa FM.

Papp a vorbit despre situaţia Stelei şi despre plecările de la echipa lui Costel Gâlcă.

" Steaua este cea mai bună echipă din Liga 1. Avem mari şanse să cîştigăm campionatul şi sper să ne calificăm în grupele UEFA Champions League.

În această iarnă am pierdut trei jucători importanţi, Szukala, Sînmărtean şi Keşeru. Cred că cel mai mult s-a simţit lipsa lui Sînmărtean. Ţucudean a avut nevoie de cîteva meciuri pentru a intra în ritmul echipei, dar este un jucător de valoare", a spus Papp.

Fundaşul a vorbit şi despre meciul România - Insulele Feroe, 1-0.

"Este important că am cîştigat şi sîntem primii în grupă. Meciul s-a jucat pe un teren dificil. Era foarte tare pe mijloc şi foarte moale pe margini. Nu ştiai ce tip de crampoane să îţi alegi", a adăugat fundaşul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
travka
travka  •  31 Martie 2015, 07:50
Postat de maruska82 pe 30 Martie 2015, 22:56

8 goluri primite in tur ,17 etape, 5 in retur , 6 etape nu zici rau

+ ca Szukala avea mai multe goluri marcate ca Tanase de exemplu

juniordefotbal
juniordefotbal  •  31 Martie 2015, 07:47

Paule !!! vezi ca te aude Chipciu , pentru el Sanmartean nu prea conta. Sanmartean a fost doar un simplu jucator din cei "11".

i.am.valahu
i.am.valahu  •  30 Martie 2015, 23:12

deaconu nu a plecat ,,, chiar nu e nici o pierdere stati sa vedeti piraterie joi ....si cum texeira a sorbit azi ceaiul cu berbecalii ,,,,,,,

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close