FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pe ce jucător de la Dinamo l-a comparat Cornel Dinu cu Merlin, câinele său: "Pisica îi dă nişte scatoalce pe faţă, iar el se retrage şi pleacă! E dramatic"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2018 12:21

Cornel Dinu, fost jucător și antrenor la Dinamo, a vorbit despre problemele din defensiva echipei, comparându-i pe fundași cu un câine care latră, dar nu mușcă.

"Ce m-a încercat văzând această partidă (n.r Astra - Dinamo 4-1) a fost sentimentul de milă, nu de jenă. De milă pentru ceea ce a ajuns Dinamo.

Goldenul meu (n.r. rasa câinelul lui Cornel Dinu), care e un câine senzaţional, e propagandistic ca jucătorii de la Dinamo din apărare.

Latră, îşi apără teritoriul, dar nu a muşcat pe nimeni. E o secvenţă în care pisica Mitzi îi dă nişte palme lui Merlin de rămâi stupefiat. Îi dă cu laba, iar Merlin nu face nimic.

Săracul, e blând și îl bate pisica. Așa sunt Popescu, Ricardo Grigore, Olteanu și Sorescu. Nu se mai poate! E dramatic ce se întâmplă.

Îmi aduc aminte acum o fază în care săracul Popescu la meciul cu CFR parcă se duce la o fază cu mâinile la spate (n.r. la golul lui Păun). Nu se duce niciun apărător ca la patinaj viteză.

E ca Merlin al meu, săracul. Merlin se duce cu botul, îi dă pisica nişte scatoalce pe faţă, iar el se retrage şi pleacă. Ori eşti apărător şi mănânci zona respectivă cu minge cu tot, ori îți cauți altă meserie", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Citește și:

Cornel Dinu, atac necruțător la MM Stoica: "Aduce mai mult spre staulul ăla unde Gigi e de admirat că îşi îngrijeşte oiţele"

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  24 Decembrie 2018, 15:16

Dinu vorbeste?Cata nedreptate!Era foarte usor sa fii fundas la in anii '70!Dinamo avea un fundas-unul Dinu-care le rupea picioarele atacantilor care indrazneau sa intre in careu pe partea lui!Pentru ca arbitrul nu dadea penalty!Si daca totusi dadea-sau chiar il elimina-el-Dinu-tot senator de drept ramanea!Nimeni nu il critica,dar sa-l mai scoata si din echipa!Dar acum?In Liga lui Becali?Dinamo a ajuns cea mai vanata echipa!propaganda presei lui Becali si-a facut efectul!E puscarie sa fii fundas la Dinamo!La cea mai mica atingere...penalty!Si cartonas galben!N-are alta varianta fundasul decat sa se fereasca de atacant,ca sa nu intre ala in el!Ca tot penalty e!Baschetul e nimic!Pe Nedelcearu-intr-un meci cu CFR, l-a lovit mingea in piept!Penalty!N-are alta varianta fundasul decat sa tina mainile la spate, ca la patinaj viteza!Astea sunt timpurile!Muzica canta pentru cine o plateste!Asa a fost,asa va fi!Ca si cum belelele astea nu ar fi de ajuns, mai e o pacoste!Si ce pacoste!Pretentiosul Dinu!Ca ala-i asa,ca ala-i pe dincolo!Ca de ce nu fac fundasii cum facea el,pe timpul cand lua masa in oras cu generalul Postelnicu!Cine mai era si generalul Postelnicu?Cin'sa fie!Comandantul Securitatii Statului!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  24 Decembrie 2018, 15:11

Sărmanul Pongo...Tot se screme să-i iasă şi lui o glumiță mai de Doamne-ajută...şi-i ies numai chestii d'astea patetice. El îşi închipuie că dacă-l lăsa Eugen Barbu să-i toarne'n pahar, pe vremea lui Ceauşescu, acum este şi el vreun grangure al literaturii române! Nu realizează că el este încă la nivelul "cum să facem acordul între subiect şi predicat în mod corect! Offff...măi nea Cornele...Sărbători Fericite!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează