FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORI

Pericol iminent! Ei sunt antrenorii care și-au încurcat patronii » Discuții cu CS U Craiova și Chiajna

Articol de - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 11:44

Flavius Stoican, 41 de ani, și Mihai Teja, 39 de ani, sunt pe făraș de la Iași, respectiv Gaz Metan, dar echipele lor au câștigat, iar demiterea se amână cel puțin până runda viitoare.

Au trecut șapte etape din actualul sezon de L1 și doi antrenori au plătit deja cu postul. Edward Iordănescu a fost mazilit de "killerul" Mureșan după prima rundă, iar Marius Măldărășanu a fost trimis la plimbare de la Astra, după remiza cu FC Voluntari, deși era neînvins în Liga 1.

Pe lângă aceștia, alți doi sunt la un pas să fie dați afară! Flavius Stoican și Mihai Teja sunt tehnicienii ale căror scaune se clatină serios, iar patronii sunt deciși să scape de ei. Stoican a intrat în colimatorul patronului Horia Sabo după conferința în care l-a "masacrat" pe șeful din Copou. Nervos, acesta încearcă să scape de el, dar succesul ieșenilor cu Chiajna, 3-0, i-a salvat scaunul lui Flavius pentru măcar încă două săptămâni.

Totuși, fostul fundaș dreapta simte pericolul iminent și a început tatonările cu mai multe formații din L1. Primele discuții le-a avut cu Gaz Metan Mediaș, dar n-a ajuns la un acord, iar în ultimele zile a intrat într-un dialog intens cu Mihai Rotaru de la Craiova.

Un alt antrenor care a încurcat planurile șefilor în ceea ce privește demiterea este Mihai Teja! Fostul antrenor al lui Dinamo s-a impus la limită sâmbătă, cu Hermannstadt, 1-0, iar președintele Ioan Mărginean și directorul tehnic Cristi Pustai mai au de așteptat până să-i arate ușa lui Teja, tehnician instalat chiar în vară la Mediaș.

Antrenorul de 39 de ani e dorit, în schimb, la Chiajna, acolo unde cei din conducerea echipei ilfovene ar vrea să-i facă vânt fostului secund al echipei naționale, Ionuț Badea, care e pe 13 în Liga 1. 

Vezi și: Dat afară de FCSB după doar 109 zile! Suma incredibilă pierdută de Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
ucv1948
ucv1948  •  05 Septembrie 2018, 20:28

Gesepeule eu cred ca esti masochist .. *** .. Succes :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

132331260571303
Popa Basca  •  05 Septembrie 2018, 18:37
Postat de Uța Sandu Daniel pe 05 Septembrie 2018, 18:22

Alo gazetasporturilor csu mogosoaia nu are treaba cu Universitatea este o ,clona psd , Universitatea este in liga 3

În liga 3 este FC Mititelu, echipa care nu are nicio treaba cu Universitatea.

233935470463697
Uța Sandu Daniel  •  05 Septembrie 2018, 18:22

Alo gazetasporturilor csu mogosoaia nu are treaba cu Universitatea este o ,clona psd , Universitatea este in liga 3

Vezi toate comentariile (20)
Comentează