FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Peste 5.000 de euro au fost furaţi de hoţi din sediul clubului FC Braşov!

Articol de - Publicat miercuri, 16 decembrie 2009 00:00

Braşovenii au fost jefuiţi în noaptea de luni spre marţi. Sediul clubului a fost spart, hoţii intrînd prin efracţie în incinta încăperii acolo unde se afla un fişet metalic pe care hoţii au reuşit să-l spargă şi să fure tot ce au găsit în el.

Oficialii braşoveni au rămas fără 18.000 de lei (180 de milioane de lei vechi), 1.000 de euro şi un telefon mobil. În acest moment se fac cercetări de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov.

Purtătorul de cuvînt al IPJ Braşov, Comisarul Şef Liviu Naghi, a detaliat pentru GSP.RO modul în care s-a produs infracţiunea.

"În noapte de 14 spre 15 decembrie s-a pătruns prin efracţie în incinta clubului FC Braşov. Hoţii au sărit mai întîi un gard, apoi au forţat una dintre ferestrele clădirii.

Au pătruns în camera, acolo unde se afla un fişet metalic din care au sustras suma de 18.000 de lei, o mie de euro şi un telefon mobil. Pînă în acest moment nu au fost găsiţi hoţi, dar se fac cercetări pentru identificarea făptaşilor", a declarat Naghi.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
 •  17 Decembrie 2009, 12:04

ce sa le ceri... Traim In ROMANIA!

 •  16 Decembrie 2009, 22:49

*indemana

 •  16 Decembrie 2009, 22:47

nu-i asa de prost dinu, sa lase tel. la idemana oricui, istetilor, pardon ... ironicilor ;)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează