FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Petrescu a semnat prelungirea cu CFR, dar nu e sigur de viitorul său: "Și Iordănescu mai avea contract cu Astra"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 20:34

Dan Petrescu (50 de ani) a semnat azi prelungirea contractului cu CFR Cluj pentru încă două sezoane, până în 2020. "Bursucul" a oferit prima reacție după parafarea noului contract și spune că e hotărât să rămână în "Gruia" indiferent dacă va reuși sau nu să câștige titlul cu CFR .

"Îmi doream foarte mult să rămân, mai ales dacă vom avea rezultate. Chiar nu vreau să plec nicăieri. Sunt sigur că vreau să continui, dar totul depinde de club și de rezultate. Eu mai aveam încă un an de contract și mi s-a cerut să prelungesc pe încă doi ani.

Eu nu vreau să plec, dar se poate considera orice dacă rezultatele nu vor fi cele dorite. Și Edward Iordănescu mai avea contract și a plecat. Contractele se semnează, dar trebuie și rezultate.

Din punctul meu de vedere, eu nu plec nici dacă pierd titlul, nici dacă îl câștig. Când am semnat primul contract, nu mi s-a spus că trebuie să luăm campionatul. N-a fost presiune că trebuie să luăm titlul din primul an. Mai ales că am avut 17 jucători noi. E normal să ne batem la titlu. Dacă nu reușim anul acesta, mai încercăm la anul", a declarat Dan Petrescu, la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
observator979
observator979  •  03 Aprilie 2018, 21:16

CFR pare un club decent azi in fotbal. Angajeaza un antrenor de valoare si ii ofera increderea sa. Nu ca altii care schimba antrenorii dupa cum iese mielul din teren.. :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează