FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL PLOIEȘTI

video Discreție totală la Petrolul Ploiești! Jucătorii au aflat din presă cea mai importantă informație cu privire la soarta echipei

Valentin Țicu, căpitanul Petrolului Ploiești
Valentin Țicu, căpitanul Petrolului Ploiești

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 18:32 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 19:01

Conducerea Petrolului Ploiești a păstrat discreția în privința venirii foarte probabile a lui Serhan Cetinsaya ca finanțator al „lupilor galbeni” chiar și față de proprii jucători.

Valentin Țicu, fundaș stânga și căpitan al ocupantei locului 10 din Superligă, a dezvăluit că el și coechipierii săi au aflat din presă despre potențiala trecere a echipei sub patronatul lui Cetinsaya.

Discreție maximă la Petrolul Ploiești

„ Da, da, am citit și noi în presă (n.r.- despre posibila nouă conducere), la fel ca dumneavoastră. Nu știm absolut nimic, nu am fost anunțați. Îi așteptăm, bineînțeles, pentru că orice plus este binevenit, dar focusul nostru trebuie să fie numai și numai la fotbal.

„Vor juca Rrahmani și nou-veniții cu FCU Craiova?” » Bergodi, răspuns la revenirea în țară: „Un lucru m-a surprins pozitiv”
RAPID
„Vor juca Rrahmani și nou-veniții cu FCU Craiova?” » Bergodi, răspuns la revenirea în țară: „Un lucru m-a surprins pozitiv”

Da, nu știu prea multe despre dânsul (n.r.- despre Serhan Cetinsaya, care a fost în conducerea lui Beșiktaș). V-am spus, doar îl așteptăm și vedem ce se va întâmpla”, a spus Valentin Țicu, căpitanul Petrolului Ploiești, la revenirea în țară din cantonamentul din Antalya.

Prima apariție a lui Serhan Cetinsaya la Petrolul

Petrolul a terminat cantonamentul din Turcia, vineri având loc ultimul meci amical, cu Chernomorets Odessa, pierdut cu scorul de 0-1. La partida de verificare au fost prezenți Marian Copilu, dar și mai mulți afaceriști turci care ar fi interesați să preia echipa prahoveană.

Serhan Cetinsaya, afaceristul turc interesat să preia Petrolul, și-a făcut apariția la amicalul „găzarilor” cu ucrainenii de la Chernomorets Odessa. Acesta a ajuns la complex cu circa 10 minute înainte de startul partidei.

Cetinsaya a fost însoțit la meci de alți compatrioți, precum și de anturajul lui Marian Copilu. Inclusiv președintele Claudiu Tudor a urmărit meciul de lângă ei, românii întregind o delegație formată, în total, din 7-8 persoane.

Personajul principal, turcul Serhan Cetinsaya a evitat dialogul cu presa. Până să se așeze în tribune, turcul a adoptat o atitudine distantă, le-a întors spatele reporterilor, în timp ce discuta preocupat la telefon.

Ba chiar le-a transmis oamenilor din staff-ul Petrolului, din priviri, că e deranjat de ochii insistenți ai jurnaliștilor.

„Nu putem să spunem nimic, suntem în discuții, nu e nimic clar. Ei nu vor vorbi”, a transmis unul dintre conducătorii „lupilor galbeni”.

Cine e Serhan Cetinsaya, omul de afaceri care vrea Petrolul

Serhan Cetinsaya este un om de afaceri turc, care a activat la o grupare uriașă în țară, Beșiktaș. În vara lui 2023 a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al clubului din Istanbul.

El negociase personal înregimentarea superstarului spaniol Sergio Ramos (care a preferat să se întoarcă la Sevilla), nu s-a perfectat afacerea și, pe fondul mai multor nemulțumiri, Serhan a părăsit BJK.

Potrivit presei turce, Serhan Cetinsaya și-a terminat studiile liceale în Elveția, apoi s-a mutat în SUA, unde a studiat la Palm Beach State College și la Universitatea Internațională din Florida.

Serhan Cetinsaya este membru al Consiliului de Administrație al companiei Artaș İnşaat, fondată în 1977 de tatăl său, Suleyman Cetinsaya. Familia Cetinsaya are afaceri în construcții, turism, retail și industrie.

Citește și: 

Negocierile dintre clubul de Superligă și afaceriștii turci au intrat pe ultima sută de metri: „Nu mai putem ascunde”
INVESTITORI
Negocierile dintre clubul de Superligă și afaceriștii turci au intrat pe ultima sută de metri: „Nu mai putem ascunde”
Se face transferul #2 la Dinamo! Tocmai și-a reziliat contractul în străinătate și așteaptă să devină „câine roșu”
DINAMO
Se face transferul #2 la Dinamo! Tocmai și-a reziliat contractul în străinătate și așteaptă să devină „câine roșu”

Articol de Emanoil Ursache

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează