FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

EXCLUSIV Situația de la Petrolul e tot mai haotică: Pîrvu nu vrea să plece și acuză conducerea, fanii nu vor să audă de planul lui Copilu! Ce s-a întâmplat vineri seara

Articol de , - Publicat sambata, 30 decembrie 2023 11:58 / Actualizat sambata, 30 decembrie 2023 13:27

Situația la Petrolul e tot mai complicată. Iar relația dintre Marian Copilu, care vrea demiterea lui Florin Pîrvu (48 de ani) și fani, care îl susțin pe antrenor, este tot mai complicată.

Așa cum a informat Gazeta Sporturilor, vineri seară a avut loc o nouă ședință între fani și Marian Copilu. De data asta, cu prezența lui Florin Pîrvu.

Gigi Becali e gata să-l dea afară de la FCSB: „Să-l ia gratis, nu vrea bani!” » TREI rivale stau la pândă!
FCSB
Gigi Becali e gata să-l dea afară de la FCSB: „Să-l ia gratis, nu vrea bani!” » TREI rivale stau la pândă!

Ședință tare la Petrolul

Surse GSP.ro dezvăluie că Marian Copilu, președintele clubului, a încercat să-și motiveze decizia de a renunța la Pîrvu și i-a adus mai multe acuzații tehnice antrenorului. 

Moment în care tehnicianul a ripostat. A spus ce probleme a avut la club, că i s-au adus jucători care erau în urmă cu pregătirea peste capul lui și că din toamnă a avut parte de tot mai multe șicane din parte conducerii.

Florin Pîrvu nu vrea să-și dea demisia

Mai mult, antrenorul a spus că nu are de gând să-și dea demisia. Ceea ce înseamnă că Petrolul va trebui să-i plătească o compensație pentru terminarea contractului. Suma ar urma să fie cuprinsă între 15.000 și 19.000 de euro.

Fanii Petrolul refuză varianta lui Marian Copilu. Mutu, adus din nou în discuție

Copilu ar vrea să-l aducă pe Laszlo Balint, cu care a discutat deja. Dar fanii Petrolului nu sunt de acord. Și au avut un mesaj categoric: „Nume ca Laszlo Balint, Vasile Miriuță sau Florin Bratu ies din discuție din start! Nu fac un pas în curtea stadionului”.

Moment în care Copilu a adus din nou în discuție numele lui Adrian Mutu, despre care Gazeta a scris de pe 24 decembrie. Totuși, „Briliantul” e circumspect cu privire la venirea la Petrolul, club la care a evoluat ca jucător pe finalul carierei. 

Antrenorul nu vrea să aibă parte de scandal cu ultrașii Petrolului după ce a trecut prin două momente complicate: demiterea de la Neftchi Baku și decesul mamei sale.

VIDEO Gol uluitor în FCU Craiova - Petrolul 2-0

Citește și: 

Agentul lui Drăgușin, o nouă replică acidă pentru Răducioiu » Cum l-a ironizat după golul marcat cu Inter

Apariție rară a fostului patron din Liga 1 » Acum 15 ani, spunea că „bagă bani fiindcă n-are ce face cu ei”. Dezvăluiri pentru GSP: „Atât am pierdut în fotbal! Nu era lumea mea”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
nucusor
nucusor  •  31 Decembrie 2023, 08:07

Haotici sunt *** care îl țin in brațe pe Pârvu mizeria de antrenor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nucusor
nucusor  •  31 Decembrie 2023, 08:04

Sunt ploieștean si nu am încredere in acest cămătar numit Copilu dar Pârvu nu este antrenor aceasta mizerie trebuie dat afara urgent ,petrolul nu joaca nimic cu el antrenor doar gura e de el , problema este cu numele de antrenori vehiculate care nici unul nu au ce caută la petrolul singura varianta ar fi cea cu antrenor străin , acest huligan Pârvu nu a arătat nimic si o sa-i facem viața un iad dacă nu-si da demisia

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  30 Decembrie 2023, 20:39

Coincidenta sau nu tot Copilul asta minune l a adus pe LB la Craiova iar acum insista cu el la Petrolul. Si el si antrenorul de chiftele si au luat suturi in dos pt ce competenti au fost. Niste capuse fara cap.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează