FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

OFICIAL A semnat pe trei ani și jumătate. Cât i-a costat pe „lupii galbeni” ultimul transfer

Albin Berisha
Albin Berisha

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 23:22 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 00:02

Albin Berisha, 23 de ani, a fost achiziționat de Petrolul de la FC Ballkani pentru suma de 200.000 de euro. Cu echipa din Kosovo a câștigat 2 titluri de campion și o Supercupă.

Petrolul se întărește din Kosovo. „Lupii galbeni” l-au transferat pe atacantul Albin Berisha, de la FC Ballkani, în schimbul sumei de 200.000 de euro. 

Scene incredibile surprinse în Bănie de reporterii GSP » Ce a strigat Kopic în parcare, la scurt timp după eșecul cu FCU Craiova
FCU Craiova - Dinamo 2-1
Scene incredibile surprinse în Bănie de reporterii GSP » Ce a strigat Kopic în parcare, la scurt timp după eșecul cu FCU Craiova

Când va fi prezentat Albin Berisha la Petrolul Ploiești

Kosovarul a semnat cu ploieșenii un contract care se întinde pe o perioadă de trei ani și jumătate. Iar în cursul zilei de luni urmează să fie prezentat oficial de Petrolul.

În afara sumei de transfer, de 200.000 de euro, oficialii celor de la FC Ballkani și-au păstrat un procent de 20% dintr-un viitor transfer al lui Albin Berisha - conform Antena Sport.

Albin Berisha este cotat la 250.000 de euro 

Berisha și-a început cariera în Albania, la FK Kukesi. Au urmat apoi transferurile la KF Laci și FC Besa, iar în 2019 a ajuns la FC Ballkani. A fost împrumutat de 2 ori, la KF Liria și FC Malisheva, iar din vara lui 2022 a jucat numai la Ballkani. Cu formația din Kosovo a câștigat 2 titluri de campion și o Supercupă.

Albin Berisha îl înlocuiește la Petrolul pe Billel Omrani

În tricoul lui Ballkani a adunat 75 de partide, în care a reușit să marcheze 12 goluri și a dat 2 pase decisive. Pe site-ul de specialitate Transfermarkt.de, el este cotat la suma de 250.000 de euro.

La Petrolul, Albin Berisha îl va înlocui pe Billel Omrani, de care prahovenii tocmai s-au despărțit. „Petrolul Ploieşti şi jucătorul Billel Omrani (30 ani) au ajuns la un acord privind încetarea relaţiilor contractuale.

Atacantul francez făcea parte din lotul echipei noastre din septembrie 2023, bifând 5 apariţii în Superligă şi două prezenţe în Cupa României. Mulţumim şi mult succes în continuare”, a anunțat clubul din Superliga pe pagina sa de Facebook.

VIDEO. Superliga - Etapa XXIV » Match Preview Petrolul Ploiești - CFR Cluj

Mai puteți citi:

Reverența lui Ilie Dumitrescu, după FCU Craiova - Dinamo: „Cel mai bun din campionat!”

Răzvan Lucescu semnează săptămâna viitoare. Acord de 6 milioane de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
futhienzbang
futhienzbang  •  03 Februarie 2024, 07:06

a plecat onani ,a venit belisha!păzea!

bozo76
bozo76  •  03 Februarie 2024, 03:54

Nu face banii. DNA ul se baga sa cerceteze tranzactia asta. Imi pare rau de Parvu. Se vede dupa el la interviuri. Acum chiar a pus-o pe sticle de lapte. Faci ce faci dar nu scapi...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează