FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Photo finish pentru play-off » De ce locul 1 în sezonul regulat e o miză imensă + ce avantaje au CFR Cluj și FCSB în ultimele 4 etape

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 00:01

CFR şi FCSB se vor duela în ultimele 4 etape pentru fotoliul de lider la startul părţii a doua a sezonului, statut care în precedenţii 2 ani s-a dovedit decisiv în antamarea titlului

Două săptămâni şi două zile mai sunt până la startul minireturului sezonului regulat, iar una dintre mizele majore, dincolo de cum va arăta componenţa play-off-ului, e ce echipă va intra de pe primul loc. Bătălia se va da foarte probabil între singurele formații care sunt în momentul de faţă şi din punct de vedere matematic calificate în play-off: CFR şi FCSB.

Miza e imensă din mai multe puncte de vedere. Având exemplul celor două sezoane în care Liga 1 s-a jucat după sistemul play-off, de fiecare dată titlul l-a cucerit echipa ce a intrat de pe primul loc în play-off. Şi Astra, şi Viitorul au avut, după înjumătăţire, două puncte avans! Şi au terminat în frunte şi după cele 10 runde decisive!

PROGRAMUL CELOR DOUĂ ÎN ULTIMELE 4 ETAPE

CFR CLUJ FCSB
Chiajna (a) Gaz Metan (d)
FCSB (d) CFR Cluj (a)
Astra (a) Dinamo (d)
Juventus (d) Sepsi (a)

10 puncteau obţinut CFR și FCSB în meciurile din turul campionatului cu cele 4 echipe pe care le vor întâlni în februarie

Citește în ediția tipărită de miercuri a Gazetei Sporturilor despre avantajele pe care le au CFR și FCSB în ultimele etape și de ce Craiova are șanse minime la primul loc!

ALTE ARTICOLE DIN EDIȚIA DE AZI

Refuzații FCSB ar face superechipă care s-ar bate lejer pentru play-off
Un senegalez și un italian se pregătesc cu Steaua
INTERVIU. Tibor Selymes: "Hagi a venit la noi și ne-a zis: «Azi bazați-vă pe mine, câștigăm!»"
FRJ, acuzată că-l defavorizează pe campionul național la zi pentru a-l promova pe băiatul președintelui Federației: ”Dacă-i trezim pe amândoi la 4 dimineața și-i punem pe tatami, Băldean îl bate măr!”
Decizie istorică la Europeanul de handbal masculin

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
daniaania
daniaania  •  19 Ianuarie 2018, 10:32

Relax CFR castiga campionatul !!!

popescu222
popescu222  •  17 Ianuarie 2018, 09:36
Postat de martinpen pe 17 Ianuarie 2018, 08:15

Dupa logica lui Craitoiu, daca Viitorul a fost pe primul loc si a castigat, inseamna ca si fcsb va castiga titlul, doar ca au existat precedente... Bravo, pai de ce mai mergeti in pregatiri scumpe ?

Corect!! e logica de individ cu patru clase, care generalizeaza din doar doua exemple, si fara vreo explictie logica. Dupa aceeasi “logica”, daca ieri si alaltaieri au fost 20 de grade afara, azi trebuie musai sa fie la fel.... ce adunatura jenanta, “ziaristii” sportivi.

martinpen
martinpen  •  17 Ianuarie 2018, 08:15

Dupa logica lui Craitoiu, daca Viitorul a fost pe primul loc si a castigat, inseamna ca si fcsb va castiga titlul, doar ca au existat precedente... Bravo, pai de ce mai mergeti in pregatiri scumpe ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează