FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pițurcă revine la atac, după ce Becali a pierdut procesul cu CSA: "Această echipă nu are un nume" + Se contrazice cu Tudorel Stoica

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 21:01

Victor Pițurcă a comentat situația în care se află Gigi Becali, care a pierdut un nou proces cu CSA. Omul de afaceri solicita suspendarea sentinței prin care FCSB a fost obligată să-și schimbe numele din Steaua, însă instanța n-a schimbat decizia.

"Este un mare minus pentru fotbalul românesc, dar asta este realitatea. Multă lume s-a supărat când am zis că aceasta nu este Steaua. Această echipă nu are un nume în momentul de față, din punctul meu de vedere. Trebuie să se pună întrebări. Cum a ajuns echipa în prima ligă" a declarat Pițurcă la TV Digi Sport.

Fostul selecționer i-a luat însă apărarea lui Gică Hagi, despre care Tudorel Stoica a spus ieri că "l-a ajutat pe Becali să facă această măgărie".

"Eu chiar nu știu implicarea lui Gică Hagi. Știu că în primă instanță era contra ceea ce s-a făcut la momentul respectiv. Am auzit ceva, că ar fi revenit pe urmă, dar nu știu nimic concret. Nu pot să spun nimic pentru că nu am elementele necesare. Oricum, acest lucru nici nu contează în acest moment", a adăugat Pițurcă.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (41)
tinn
tinn  •  02 Iunie 2017, 03:06
Postat de rjka pe 01 Iunie 2017, 23:46

ba baeti una peste alta fcsb nu e steaua frustratilor vanatori de can can si hahalere sa facut dreptate in sfarsit talpan eroul stelei respect.

ba baiatu, noi care mergem la stadion strigam Hai Steaua!, oricat va dati cu fundu de pamant voi haterii si talpagastenii

steaua1986forever
steaua1986forever  •  02 Iunie 2017, 01:34

Normal ca nu Hagi l-a ajutat să ia Steaua...ci chiar el, marele Piturca. Cine l-a adus în cercul lui Păunescu? Cine a tras ca el sa plateasca prime si lefuri la fotbaliști in anii 90? Cine plătea din ce in ce mai mult la echipă? Cine avea deja contractele la 90% din echipă inainte de preluarea de la păunescu? Cum sa spui ca Hagi? La vremea aia Hagi inca era jucător....Tudorel Stoica am impresia ca a luat-o rau cu băutura...

bakunin
bakunin  •  02 Iunie 2017, 02:38

*** :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează