FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Plecare de ULTIMĂ ORĂ de la campioana României! A fost făcut anunțul oficial

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2018 18:48

CFR Cluj a anunțat azi plecarea lui Laurențiu Rus, fotbalist care a fost adus în 2016 de la FC Voluntari. Conducerea ardelenilor a făcut anuțul azi, pe site-ul oficial. 

"Îi mulţumim lui Laurenţiu pentru profesionalismul de care a dat dovadă în cei 2 ani petrecuţi la CFR, perioadă în care a reuşit să câştige titlul de campion al României! Mulţumim, Laurenţiu şi multă baftă în continuare în carieră!", a anunţat CFR Cluj.

Cotat la 250.000 de euro Laurențiu Rus a câștigat titlul cu CFR Cluj în acest sezon. A venit în august 2016, de la FC Voluntari. A mai evoluat în cariera sa pentru Liberty Salonta, FC Sopron, Dinamo, FCM Târgu Mureș și Astra Giurgiu. 

Pentru CFR Cluj în cei doi ani cât a stat în Gruia a adunat 40 de partide, reușind 3 pase decisive. Cele mai multe meciuri le-a strâns la Dinamo, 134, marcând de 6 ori și oferind 14 pase de gol. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cineintreaba
cineintreaba  •  05 Iulie 2018, 00:31

Asa si... unde a plecat?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează