FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Plecare iminentă de la Dinamo? Reacție neașteptată a lui Miriuță la conferința de presă de azi: "Nu putem sta în calea lui!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 14:06

Vasile Miriuță a vorbit despre posibila plecare a lui Adam Nemec la FCSB. Antrenorul lui Dinamo nu exclude această variantă, însă a subliniat faptul că atacantul trebuie înțeles, dat fiind faptul că are 32 de ani, iar banii sunt importanți pentru el la această vârstă.

"Adam se simte foarte bine. Și astăzi am vorbit cu el, înainte de antrenament. E un jucător care se pregătește exemplar, indiferent ce decide. Până la urmă, el hotărăște. Noi vrem să rămână, dar dacă se pregătește exemplar în continuare și nu dorește să mai rămână la noi, n-am să-l scot din echipă. Asta e sigur.

Am văzut că patronul de la Steaua spune că are aprobarea să discute cu el. Așa am citit. Nu știu cu cine a vorbit de la noi. Dacă el își dorește să plece și clubul va avea o ofertă bună, de ce să stai în calea lui? Poate fi ultimul contract, are și el o vârstă. Viața merge înainte și fără Miriuță, și fără Nemec... Nimeni nu e de neînlocuit", a spus Miriuţă conform TV Digi Sport.

Adam Nemec ar urma să aibă la FCSB un salariu de 15.000 de euro pe lună și să primească o primă de instalare de 30.000 de euro. FCSB ar plăti 500.000 de euro în această iarnă pentru a-l avea pe atacantul slovac.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
balauru48
balauru48  •  22 Octombrie 2017, 21:59

Cum ziceam, daca Nemec ajunge la fcsb, Dinamo nu mai exista pentru mine atat timp cat neguita exista la echipa!

balauru48
balauru48  •  22 Octombrie 2017, 21:57
Postat de fangigi pe 22 Octombrie 2017, 19:13

Aia cu cea mai scarbavnica si blatista echipa mi-a placut la maxim! Doar Mogosoaia!

E rapidist de-al tau.

mosvasile
mosvasile  •  22 Octombrie 2017, 20:49

Lotzi baci asta de Miriuta este un fel de Ioan Andone cel sfatos ,mai ales cand vine vorba de FCSB !Sa nu-si mai dea el cuparerea despre transferul lui "Adam" ! Noi,"regatenii",astia,alde "mitica",om fi noi saraci,dar nu suferim pe cei cu doua fete ! Chiar daca suntem sufocati -prin mass media si aproape la nivel oficial- cu "lozinca" ca consumatorii de *** ne -ar fi superiori !Noi nu credem asta si repet:nu ne plac duplicitarii !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează