FOTBAL  »  Superliga  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB 1-4 (3-6 GENERAL)

Plzen - FCSB 1-4 // Ei sunt aleșii lui Becali! Jucătorii care vin la FCSB după calificarea în play-off-ul UCL

Articol de GSP - Publicat joi, 03 august 2017 09:36

După ce FCSB s-a calificat în play-off-ul UEFA Champions League și și-a asigurat locul în grupele Europa League și un bonus de 12 milioane de euro, Gigi Becali a anunțat că va face transferuri importante în zilele viitoare.

"Aduc 4-5 jucători acum. Vreau doi fundași centrali și un mijlocaș central. Avem nevoie de un coordonator. Iau 4-5 jucători și îi spulber pe toți din campionat. Aduc jucători din Liga 1, îi aduc pe cei mai buni", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Astfel, Becali ar putea încerca să transfere jucători de la Viitorul, profitând de faptul că echipa lui Hagi a ratat calificarea în play-off-ul UCL și va avea un adversar dificil în play-off-ul Europa League. (Vezi aici detalii)

Kevin Boli și Dragoș Nedelcu pot fi primii jucători care ar putea ajunge la FCSB în scurt timp. Cei doi au mai fost doriți de Becali, dar au refuzat să meargă la echipa roș-albastră. Acum, prezența în grupele Europa League și posibilitatea ca echipa să joace în Champions League i-ar determina să aleagă formația lui Dică.

MM Stoica și Nicolae Dică vor aduce încă un fundaș central, sârbul Bogdan Planici de la Vojvodina fiind în pole-position.

  • Boli, 26 de ani, este un fundaș central puternic, cotat la 1,5 milioane de euro de transfermarkt.de. Mai are un an contract cu Viitorul
  • Nedelcu este un mijlocaș central de 20 de ani, cotat la 1,5 milioane de euro, sumă pe care Becali este dispus să o achite.

Încearcă și la Coman?

Becali a dezvăluit că mai vrea un jucător de atac, iar soluția ar putea veni tot de la Viitorul. Patronul stelist l-a dorit cu insistență și pe Florinel Coman, atacantul echipei lui Hagi, iar acesta ar putea ajunge la FCSB pentru o sumă impresionantă, 2 milioane de euro. Singurul impediment ar fi că jucătorul este dorit și de Benfica, formație care ar fi dispusă să achite 3 milioane de euro.

  • Coman este un mijlocaș ofensiv, care poate juca și ca atacant. Are 19 ani și este cotat la 1,5 milioane de euro, având contract cu echipa lui Hagi până în 2022.

Pentru a-i transfera pe cei trei, Becali ar trebui să achite aproximativ 4,5 milioane de euro.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (108)
florar
florar  •  03 August 2017, 10:39

Eu in locul lui Becali nu as lua nimic de la Viitorul...Cum sa iei fundas de la echipa care a incasat mai multe goluri decit Steaua?Pai gafele stelistilor sunt nimic la ce au facut in cele 6 jocuri vedetele Viitorului...

gannicus2014
gannicus2014  •  03 August 2017, 10:21

ar fi o alta gafa a pipereanului , sa-si bata joc de bani si acum si sa-i bage in traista Regelui ... daca ar avea discernamant , ar gasi fundasi decenti pe-afara , luati cu imprumut 1 sezon , sunt jucatori valorosi in loturile largite ale echipelor de prima liga din Franta si Italia care ar veni bucurosi sa joace in grupele EL , cum a facut-o si Piovaccari

ares123
ares123  •  03 August 2017, 13:15
Postat de observator_federal pe 03 August 2017, 13:06

Faptul ca banii unui incult bogat "fac legea" in tara asta, este o realitate tragica pentru noi, ca popor. Masa de indivizi manipulati si dispusi sa joace dupa cum li se canta prin intermediul massmediei becalizate este, de asemenea, un semn al decaderii din calitatea de cetatean cu dreptul (si posibilitatea) de a alege, de a discerne - libertatea de opinie, adica. De ce sunteti voi, FCSBistii (gigistii), "stelisti " cand echipa Steaua este (si a fost de la inceputuri) echipa Clubului Sportiv al Armatei? Respectarea legilor este o conditie imperativa intr-un stat de drept! ...ca doar nu sjntem ***!

Si Dinamo a fost la ..inceputuri... a Ministerului de interne, inseamna ca asta a lui Negoita nu mai e Dinamo...Rapidul lui Copos nu mai era Rapid ? Ce ai ma...esti in sevraj ?

Vezi toate comentariile (108)
Comentează