FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 0-1

POLI IAȘI - DINAMO 0-1 // REPLICA SERII Gabi Balint, reacție instant după o declarație a lui Nistor: „Asta a fost pentru radioascultători” :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 23:05

Dinamo s-a impus în deplasarea de la Poli Iași, scor 1-0. Dan Nistor a declarat la final că meciul a avut un nivel ridicat, dar a fost contrazis pe loc de fostul internațional Gabi Balint.

„A fost un meci disputat. Cred că am meritat victoria. Am avut foarte multe ocazii, penalty nu știu dacă a fost. Nu e treaba noastră. Vreau să dedic acest gol fiului meu, care a împlinit de curând doi ani.

Eu cred că se vede o creștere de la meci la meci. Am schimbat foarte mulți jucători și se vede o creștere de la meci la meci. Gazonul mi s-a părut destul de bun, lume destul de multă. Meciul a fost unul frumos, plăcut pentru fani”, a declarat Nistor la Look Sport. 

Gabi Balint, prezent în studioul TV Digi Sport, a comentat declarațiile lui Nistor: „Declarația cu meciul frumos cred că a fost pentru radioascultători, pentru cei care nu l-au văzut”.

Vezi și: 

POLI IAȘI - DINAMO // VIDEO + FOTO Andrei Chivulete, decizii din Zona Crepusculară » Un fan a intrat să îi ceară socoteală, apoi a eliminat un jucător aparent nevinovat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
119667655301671
Marian Voican  •  16 Aprilie 2019, 00:24

Gabi Balint,mai bine ar comenta jocurile lui FCSB.N-am vazut nici un Dinamovist sa comenteze meciurile lui FCSB.

1475540329211264
Lazar Andrei  •  15 Aprilie 2019, 12:34

Doamne,Gabi Balint si analistul..!ce sa analizeze el cand nici în Moldova nu a fost bun,aaaaa la gazeta este bun ca sta în dosul baciului .

112383043130512
Corneliu Brincoveanu  •  13 Aprilie 2019, 18:02

In mod normal,fotbalul romanesc ar trebui retrogradat la nivelul - AMATORI - !!! NU mai exista antrenori care sa aiba valoare la copii si juniori , totul e artificial, facut pe fuga si fara programare. Sint promovati tinerii la " ce-o iesi ! " Cluburile cunoscute nu scot nimic, aduc valori de afara de mina a patra. Investitii mici, fotbal mic . Cred ca nici macar la TV nu mai trebuie transmise circariile diluate din campionatele ligilor 1 si 2 ! Nu se intrevede nimic in urmatorii 15 - 20 de ani ! Natiune de molatici , fara talent si vointa... Sport degenerat, de umplutura ! Ultimii la in toate domeniile ...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează