FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FC VOLUNTARI 0-2

POLI IAȘI - FC VOLUNTARI 0-2 // Bergodi a revitalizat Voluntariul, dar nu e impresionat: „Putem juca mult mai bine”

Cristiano Bergodi a redresat-o pe FC Voluntari // FOTO: GSP
Cristiano Bergodi a redresat-o pe FC Voluntari // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2019 19:36

Cristiano Bergodi, italianul care a redresat-o pe FC Voluntari, a vorbit despre victoria ilfovenilor cu Poli Iași, 2-0. 

Italianul în vârstă de 54 de ani a preluat-o pe Voluntari în criză, în noiembrie, vișiniii fiind clasați pe ultima poziție în Liga 1, cu 8 puncte, la distanță de rivalele la retrogradare. Acum, Bergodi a dus echipa ilfoveană pe locul 12 (6 în play-out), loc de baraj.

„Sunt mulțumit pentru ce am făcut și pentru că am câștigat aceste trei puncte, sunt foarte-foarte importante. Iașiul e o echipă care a făcut rezultate bune, ne bucură mult că am câștigat cu 2-0. Nu am făcut un meci foarte bun, dar e important că am reușit să câștigăm. 

Încet-încet, echipa capătă încredere și poftă de joc, iar asta e important. Sperăm să o ținem tot așa, chiar sper să ne îmbunățim jocul și să lucrăm mai mult. Putem juca mai bine decât am făcut-o azi, când am câștigat trei puncte deși nu am făcut un meci bun”, a spus Cristiano Bergodi, la TV Telekom Sport. 

„Nivelul Ligii 1 e unul bun. Când am plecat ultima oară din România, erau jucători foarte buni. Totuși, nu mai sunt jucători cu agresivitate cum erau înainte” Cristiano Bergodi, antrenor FC Voluntari

play out

Citește AICI cronica partidei Poli Iași - FC Voluntari 0-2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează