FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FC VOLUNTARI 0-2

POLI IAȘI - FC VOLUNTARI 0-2 // EXCLUSIV Mesajul lui Flavius Stoican pentru suporterii ieșeni și ironia la adresa conducerii: „Eu știu că e grav bolnav și nu-și pierde timpul vorbind prostii”

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2019 16:59

Flavius Stoican, 42 de ani, antrenorul lui Poli Iași, le-a transmis un mesaj propriilor suporteri după înfrângerea cu Voluntari, scor 0-2. Tehnicianul i-a răspuns și directorului general Horia Sabo, care a cerut demisia antrenorului.

„A început un campionat nou și e normal să existe un recul după tot consumul psihic și fizic din campionatul regulat, în care am încercat să ne depășim din nou condiția și să ocupăm un loc în play-off.

A fost o dezamăgire pentru toată lumea, dar nu cred că e cazul să o luăm ca pe un eșec având în vedere condițiile, bugetul și pretențiile reale ale clubului. Noi am încercat să aducem un plus și am luptat până în ultima etapă pentru un obiectiv pe care ni l-am propus de la începutul sezonului.

Acum e nevoie de un restart și cred că era mult mai benefică întreruperea campionatului imediat după ultima etapă din sezonul regulat pentru că aveam mai mult timp să ne limpezim mintea și să ne regăsim motivația și să găsim strategia potrivită pentru a aborda acest nou campionat, play-outul, care, după părerea mea putea fi mai bine gândit pentru a există și mai multă competitivitate.

Pentru că una e să îți motivezi jucătorii cu gândul la performanță și alta e să-i motivezi cu gândul la evitarea contraperformanței. Principala miză a play-out-ului este evitarea retrogradării, primul loc nefiind premiat. Poate era mai bine dacă locul 1 din play-out juca un baraj cu locul 4 din play-off pentru un loc în cupele europene. Mă rog, dacă astea sunt regulile, ne conformăm și încercăm să dăm totul pentru a câștiga fiecare meci. Nu ne iese mereu, pentru că nu depinde doar de noi și doar de ceea ce acem fizio-psihic sau tehnico-tactic, depinde și de alte lucruri care depășesc sfera vestiarului, dar asta nu înseamnă nimic altceva decât că trebuie să muncim mai mult și mai bine că să compensăm alte lipsuri.

Cel mai frumos lucru în acest domeniu este că în fiecare săptămână ți se da o nouă șansă și aceiași oameni care se dezic de tine duminica asta sar să te pupe sâmbătă viitoare. Acesta nu este un răspuns pentru ce susțineți că a transmis Horia Sabo, pentru că nu cred că a spus el așa ceva. Din câte știu eu, e grav bolnav și nu cred că în perioada de convalescență își pierde timpul vorbind prostii prin presă. Ceea ce transmit prin intermediul vostru e doar pentru suporterii ieșeni și pentru iubitorii de fotbal care sunt curioși de ce merg lucrurile mai bine sau mai rău în anumite perioade ale unui sezon fotbalistic”, a declarat Stoican pentru GSP.ro.

  • TV Telekom Sport a anunțat ieri că angajații vizați de procedura de reorganizare, care au primit notificări de preaviz la începutul lui 2019, sunt bănuiți de conducătorii clubului că au inventat boli pentru a evita concedierea. Ei ar fi făcut asta pentru a tergiversa procedura de reorganizare.
  • Printre ei s-ar număra Horia Sabo - directorul general, Tibor Selymeș - directorul sportiv, Laurențiu Sabo - directorul economic și Aurelian Ovidiu Simion - managerul de relații publice.
  • Sursa citată mai informează că atât Sabo, cât și Selymeș, ar fi avut mai multe probleme închipuite de la începutul anului. Acum cei doi sunt în concediu medical, acuzând probleme la genunchi.
  • Reprezentanții clubului au sesizat Ministerul Sănătății și vor să facă plângere penală împotriva acestora, dar și împotriva medicilor de a cărora complicitate ar fi beneficiat.

Citește și:

Poli Iași pregătește înlocuirea lui Stoican: „Discutăm cu două nume grele din fotbalul românesc”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  11 Martie 2019, 20:15

Stoican scolit de Anghelache faliment total pe unde merge focul dupa el. Este o rusine ptr fotbal.

antalmihai
antalmihai  •  11 Martie 2019, 19:06

o ca si antrenor , minus ca si jucator.... caracter minus milioane.... adica unii care si au cistigat locul in playoff, sa joace baraj de cupa, cu primul loc din playout... Ba, tu te auzi nebunule ce zici??? Vai capu tau, Burlacule, unde ai nimerit!!!

1900144626740004
Zi Bobby  •  11 Martie 2019, 18:25

Stoican e zero ca antrenor dar e cel mai tare in gura.Sa i cedezi pe Cristea si Flores aproape gratis,inseamna sa fii amator.Pe unde a fost Stoican,a facut nenorociri.A venit la Chindia cu mare tam-tam (impreuna cu Gica Popescu si Craciunescu).Chindia era in liga 2 si acest trio a promis promovarea in Liga 1.Numai ca la sfirsitul campionatului Chindia se ducea in Liga 3. Niciunul dintre cei 3 nu mai amintesc de acest episod ,il vor sters din CV-ul lor.Daca Stoican nu va fi schimbat acum,Poli Iasi va retrograda in Liga 2 !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează