FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

POLI IAȘI // Flavius Stoican taie în carne vie! 10 jucători importanți, în mare pericol să fie înlăturați

Flavius Stoican e din vara lui 2017 pe banca lui Poli. Acum n-a reușit să mai repete performanța din sezonul trecut, când a dus echipa în play-off // FOTO: GSP
Flavius Stoican e din vara lui 2017 pe banca lui Poli. Acum n-a reușit să mai repete performanța din sezonul trecut, când a dus echipa în play-off // FOTO: GSP

Articol de - Publicat vineri, 15 martie 2019 19:12

Flavius Stoican, tehnicianul de 42 de ani al lui Poli Iași, a decis ca începând de luni să nu mai conteze pe fotbaliștii ale căror contracte expiră în vară și nu vor mai continua în Copou fie pentru că nu mai vor, fie pentru că nu mai sunt doriți.

Dintre antrenorii Ligii 1, probabil că Flavius Stoican e cel mai bun motivator. Un tehnician care știe ca nimeni altul să-și monteze jucătorii înaintea unui meci. Și să-i apere atunci când sunt atacați.

Numai că, în ultimul timp, obișnuiți să fie cauționați indiferent ce se întâmplă pe teren, aceștia și-au închipuit că merge oricum. Ei bine, nu!

Confirmat de conducere, care l-a asigurat de tot sprijinul, Stoican a întors foaia. Iar în ultima conferință de presă a anunțat că, începând de luni, jucătorii ale căror contracte expiră în vară și nu vor mai fi prelungite, fie pentru că nu mai vor, fie pentru că nu mai sunt doriți, vor juca un rol secundar în planurile lui.

Altfel spus, tehnicianul în vârstă de 42 de ani e decis să mizeze de acum încolo doar pe fotbaliștii care, având și acorduri pe un termen mai îndelungat, sunt direct interesați să evolueze și sezonul viitor în Liga 1.

Tabăra celor care ar putea fi trecuți pe linie moartă cuprinde nu mai puțin de zece nume: Gardoș, Burlacu, împrumutați în această iarnă de la Craiova, Garros, adus tot la începutul lui 2019, Gallego și Sanoh, veniți în vară, dar și „veterani” precum Patrick Petre, Platini, Mihăescu, Zaharia și Sin, aflați la Poli din sezonul trecut.

În ceea ce-l privește pe Sin, unul dintre oamenii de încredere ai lui Stoican, situația s-ar putea schimba. Mijlocașul de 27 de ani a anunțat că va avea o discuție cu șefii clubului la începutul săptămânii, pe tema contractului său. 

„După meciul de la Călărași vreau să tragem linie, să vedem pe cine ne bazăm în sezonul viitor. Vom vedea cine vrea să rămână. Eu mă voi baza în continuare doar pe cei care rămân”

„Atunci când se consideră că nu mai sunt util echipei, mă dau deoparte fără nicio problemă. Dar deocamdată simt sprijin din partea conducerii”
Flavius Stoican, antrenor Poli Iași

„Mesajul meu pentru vestiar este următorul: capul în pământ, puneți salopetele, cizmele de cauciuc și la treabă! La muncă! Să învețe din ultimele rezultate și evoluții rușinoase. Dacă vor să plece de la Iași la echipe mai bune, trebuie să joace fotbal”
Adrian Ambrosie, președinte executiv Poli Iași

Vezi și: Florin Prunea e amuzat de situația de la Iași: „Nici fratelui meu nu-i făceam un contract cum are Stoican”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  15 Martie 2019, 23:03

Stoican un *** fara mama fara tata. Nu contesza ce au facut ptr echipa jucatorii mentionati daca mai cotizeaza sunt buni daca nu afara.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează