FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Poli Iași // Jucători noi pentru Mihai Teja » 3 posibile achiziții vor fi prezente mâine la reunire

Mihai Teja
Mihai Teja

Articol de - Publicat duminica, 16 iunie 2019 11:02

Politehnica Iași se reunește luni după amiază. Noul antrenor al ieșenilor, Mihai Teja, va avea la dispoziție câțiva fotbaliști noi la primul antrenament pe care-l va coordona în Copou.

Aceștia sunt jucătorul de bandă stângă Alexandru Negrea (21 ani), de la echipa secundă a grupării germane FC Augsburg, mijlocașul kosovar Florian Loshaj, de la Roda Kerkrade (liga a doua olandeză) și aripa belgiană Alessio Carlone, de la Patro Eisden (liga a treia belgiană).

Poli tratează și aducerea fundașului dreapta Dinu Graur, internațional basarabean, de la Milsami Orhei. Pentru completarea lotului, Teja intenționează să organizeze un trial sâmbătă, la care vor fi convocați mai mulți jucători tineri din țară.

Dacă la sosiri sunt puține nume deocamdată, lista plecărilor e lungă. Mino, Gallego, Sin, Gardoș, Mihăescu, Petre, Nascimento, Cioinac, Rus, Sanoh, Qaka, Burlacu, Garros și Enoh nu vor mai juca în sezonul viitor la Politehnica Iași.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
kikostel
kikostel  •  16 Iunie 2019, 15:14

Teja e și la Iași tot antrenor secund?

gazistu
gazistu  •  16 Iunie 2019, 13:46
Postat de adiktedz pe 16 Iunie 2019, 11:41

Cand vad ce jucatori se aduc prin Romania , liga a 3-a belgiana si liga a 4 italiana si liga a 3 portugheza ma crucesc ...dar totodata asta e valoarea campionatului nostru.

si ne miram de cu nu raman (fac fata) internationalii nostri la Anderlecht, care e crem de la creme in Belgia.,..Chipciu si stanciu, 2 trecatori pe la Anderlecht, si noi aducem in prima liga jucatori din liga 3a de la ei... ASTA SPUNE TOTUL!! si vrem calificari in Ch L sau Eu L, stadioane pline si salarii mai mari!!!

fibra
fibra  •  16 Iunie 2019, 12:19

Daca valoarea campionatului nostru e ca Liga 3 din vest,asta e.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează