FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - SEPSI

POLI IAȘI // Sabo a dat banii, Ambrosie vrea să vadă contractul!

Articol de - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 17:10

Horia Sabo, finanțatorul moldavilor, a luat circa 110.000 de euro cu împrumut și a plătit salariile restante din 15 noiembrie, însă președintele executiv ține să vadă contractul în baza căruia s-a făcut împrumutul.

  • Poli Iași - Sepsi se joacă vineri, de la 17:30, în direct la Digi 1, Telekom 1, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

La rându-i, Consiliul Director al moldavilor, prin vocea președintelului executiv Adrian Ambrosie, a salutat inițiativa acestuia: "Extraordinar! Ne bucurăm că băieții și-au primit lefurile și că se pot concentra acum numai la meciul cu Sepsi. Dacă acest lucru se întâmpla săptămâna trecută, evitam tot circul de până acum". Ambrosie mai are totuși o solicitare: "Cum banii au intrat în club sub formă de împrumut, așteptăm ca domnul Sabo să ne arate contractul în baza căruia s-a făcut acest împrumut". 

"A fost o încercare de motivare a echipei atunci când am spus că salariile vor fi plătite doar dacă batem FCSB. Din păcate, nu a funcţionat. Chiar dacă echipa a pierdut, Horia le-a achitat. Jucătorii au banii la zi"
Tibor Selymes, director sportiv la Poli, în "Ziarul de Iași"

Citește și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
demolarii
demolarii  •  29 Noiembrie 2018, 18:11

Relația lui Selymes cu Ana-Maria poate fi pricina scandalului. Cam așa era și la U Cluj când Ana-Maria era președinte.....și la Năvodari cu Selymes antrenor. Doar la Salonta și-a văzut cât de cât de treabă....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează