FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

UPDATE // Poli Iași se dezmembrează după plecarea lui Flavius Stoican » Zece jucători, OUT de la echipă! Cioinac n-a scăpat

Andrei Sin are o cotă de 550.000 de euro pe transfermarkt.de // FOTO: GSP
Andrei Sin are o cotă de 550.000 de euro pe transfermarkt.de // FOTO: GSP

Articol de , - Publicat joi, 30 mai 2019 18:20

La Poli Iași a început deja să se scrie „Istoria după Stoican”. Iar la prima vedere, nu arată strălucit. Plecarea tehnicianului care a „guvernat” două sezoane în Copou atrage după sine un adevărat exod.

PLEACĂ ȘI CIOINAC!

Omului de încredere al tehnicianului în vestiar, Ionuț Cioinac, i s-a reziliat contractul cu Poli. Cioinac intrase în conflict cu președintele Adrian Ambrosie după meciul din etapa trecută, contra Concordiei Chiajna, scor 1-4, când fotbalistul a criticat public conducerea Politehnicii. Ambrosie l-a exclus inițial pe jucător din lotul pentru meciul cu FC Botoșani, de mâine, iar azi i-a reziliat contractul care expira vara viitoare.

urmeAZĂ SIN

Următorul pe lista despărțirilor este Andrei Sin, care va semna cu Sepsi sau Voluntari, pentru 6.000 de euro net pe lună. 

Mijlocașul de bandă stânga, folosit multă vreme de Flavius ca fundaș pe flancul respectiv, a anunțat conducerea că nu vrea să-și prelungească acordul scadent în această vară.

Potrivit surselor GSP.ro, el e în negocieri avansate cu Sepsi și cu FC Voluntari, care i-au oferit 6.000 de euro net lunar, dublul salariului pe care l-a încasat în acest sezon la Iași!

Unii n-au convins

Sin, din 2017 la Poli, deschide o listă lungă cu jucători ce și-au făcut deja bagajele. Gardoș și Burlacu se întorc la Craiova, Nascimento la Levski Sofia. Mihăescu, Patrick Petre, Gallego și Laurențiu Rus nu i-au convins pe conducători că merită păstrați, în timp ce Sanoh s-a înțeles deja cu Gaz Metan.

Zaharia și Platini rămân

Situația lui Marius Chelaru, aflat sub contract, va fi rezolvată la instalarea noului tehnician. Mijlocașul va fi păstrat doar dacă antrenorul îl va dori în lot. 

Dintre jucătorii aflați la un moment dat pe lista neagră, Alexandru Zaharia a reușit să le schimbe impresia conducătorilor și va fi păstrat în lotul pentru 2019-2020.

La fel Platini, pe care ieșenii l-au convins să prelungească până-n 2020, oferindu-i un salariu de 4.000 de euro pe lună.

10.000 €lunar e cel mai mare salariu la Iași. Îl primește Qaka, mijlocaș care ar putea fi vândut în cazul unei oferte rezonabile

Vezi și:

Stoican s-a despărțit de Poli Iași! Prima reacție + Niculescu a fost propus chiar de el drept înlocuitor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
2746819968723786
Craiu Radu  •  31 Mai 2019, 10:46

Si Ambrozie trebuie sa plece,ca a contrasemnat tot,deci raspunde: de investitorii ,jucatori,antrenori si obiectiv ratat;nu poti schimba tot ,cind greselile au pornit de la tine si tu sa ramii in functie ,eventual sa relaxezi intr-un concediu,cind clubul e la pamint! DEMISIA!

2746819968723786
Craiu Radu  •  31 Mai 2019, 10:45

Si Ambrozie trebuie sa plece,ca a contrasemnat tot,deci raspunde: de investitorii ,jucatori,antrenori si obiectiv ratat;nu poti schimba tot ,cind greselile au pornit de la tine si tu sa ramii in functie ,eventual sa relaxezi intr-un concediu,cind clubul e la pamint! DEMISIA!

gazistu
gazistu  •  30 Mai 2019, 23:22

da poli iasi salar de 10.000 E?? si nu prinde nici playoful? HAI SERIOSSSS... pai sa va credem? cine va minte de-l credeti, d-lor Ovidiu Minea si Aurelian Botezatu???

Vezi toate comentariile (5)
Comentează