FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FC VOLUNTARI 0-2

POLI IAȘI - VOLUNTARI 0-2 // Notat cu 2, Florin Gardoș pune tunurile pe conducere: „Nu de jucători noi e nevoie”

Florin Gardoș a fost virulent la finalul meciului // FOTO: GSP
Florin Gardoș a fost virulent la finalul meciului // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2019 19:32

Poli Iași nu a reușit să iasă din criză și a pierdut pe teren propriu cu FC Voluntari, 0-2. La finalul meciului, fundașul Florin Gardoș a vorbit fără perdea despre problemele existente în sânul formației moldovene. 

„Suporterii văd doar ce e pe teren, dar sunt multe lucruri care se întâmplă în spate, despre care eu nu voi spune nimic la TV. Credeți-mă că nu e ușor să fii fotbalist la Poli Iași, trebuie să ne descurcăm cu ce avem. Avem cel mai prost teren din Liga 1, un restart se poate face cu o bază nouă, nu cu jucători noi. Trebuie să ne revenim, dacă nu vom aduna puncte vom ajunge în zona retrogradării”, a declarat Florin Gardoș, la TV Telekom Sport. 

Florin Gardoș a făcut o partidă modestă cu Voluntari și a comis penalty-ul din care gruparea ilfoveană a înscris al doilea gol al meciului.

Nota 2a primit-o Florin Gardoș în Gazeta Sporturilor pentru prestația cu FC Voluntari, cea mai mică din ehipa lui Poli Iași

CLASAMENT actualizat PLAY-OUT:

play out

Citește AICI cronica partidei Poli Iași - FC Voluntari 0-2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1904849899740178
Mos Gerila  •  11 Martie 2019, 10:16

Obositul asta de Gardos doar la iasi are loc nici macar rapidul din liga a 3a nu lar tine in lot .intradevar terenul este prost da numai pt ei? adversarii cum pot sasi bata joc de ei tot pe acelasi teren ? *** folosit doar de un mascarici de antrenor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  11 Martie 2019, 09:36

Ma asteptam sa se vada roadele muncii lui Bergodi dar parca nu cu CSMS acasa ...

kordell
kordell  •  11 Martie 2019, 02:17
Postat de Marian Boeangiu pe 10 Martie 2019, 23:33

11m a fost "produs"de arbitrul cel inventiv nu de Gardos. Este adevarat ca nu se regaseste, inca, dar cert este ca a fost un fotbalist de mare calitate. Si mult mai imporgant este faptul ca este un om de mare calitate. Inteligent, modest, caracter frumos.

Nici pe vremea lui Valentin nu se dadeau asa penaltyuri .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close