FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VOLUNTARI 2-2

POLI IAȘI - VOLUNTARI 2-2 // VIDEO Stoican aduce show-ul în Liga 1! Încă un meci nebun după 6-3 contra Chiajnei + Lupta la play-off ACTUALIZATĂ

FOTO: captură @TV Telekom Sport
FOTO: captură @TV Telekom Sport

Articol de - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 19:24

Poli Iași și FC Voluntari au terminat la egalitate, scor 2-2, încurcându-se reciproc în cursa pentru atingerea obiectivelor.

La Iași nu te plictisești niciodată. Scandal, acuze, mult circ. Și fotbal, e drept. Dar și lupte interne pentru putere. Stoican și jucătorii au început săptămâna cu petrecerea, au dat-o pe populară și pe hore, iar vineri s-au întors în Copou pentru ultimul meci al anului. Pe-un stadion pustiu, acoperit de ceață și cu puțini suporteri în tribună.

Și-au început ocaziile ieșenilor. Sanoh (8), Sin (10) și Cristea (37) l-au pus la încercare pe Vâtcă. Portarul-căpitan al Voluntariului a scos tot, dar n-a mai putut face nimic în prelungirile primei reprize. Platini s-a distrat cu apărarea ilfovenilor, l-a găsit pe Flores cu o pasă superbă, peste apărarea adversă, iar costaricanul a deschis scorul.

Euforia golului n-a ținut mult după pauză. Tudorie a egalat cu o lovitură de cap după o centrare perfectă a lui Vlad (56), iar la doar un minut distanță Alex a făcut 2-1 pentru ilfoveni de la punctul cu var. Ups!
Flavius nu pricepea nimic, era dezorientat și plin de nervi.

Ieșenii au încercat să se trezească din pumni. Cristea (68), Sin (77) și Bekui (78) au avut golul egalării în picior, dar ratările i-au scos din minți. Și pe ei, și pe tehnician. Punctul chinuit a venit într-un final prin Enoh (88), gol printre picioarele lui Vâtcă. Ieșenii au mers să continue petrecerea, iar pe ilfoveni îi așteaptă o iarnă grea cu "lanterna roșie" pe post de Moș Crăciun.

Poli Iași rămâne pe locul 8 în Liga 1, cu 28 de puncte, la două în spatele lui Sepsi, formație care prinde în acest moment ultimul loc de play-off.FC Voluntari este în continuare ultima, cu 13 puncte.

Clasament Liga 1

clasament2

Poli Iași - Voluntari 2-2
Au marcat: Flores '45+1, Enoh  '89 / Tudorie '56 '59 (pen.)

echipele de start

Poli Iaşi: Târnoveanu - Gallego, Mihalache, Frăsinescu, Sin - Cioinac - Platini, Flores, Qaka, Sanoh - A. Cristea
Rezerve: Rusu - Bosoi, Mihăescu, A. Zaharia, Bekui, P. Petre, Enoh
Antrenor: Flavius Stoican

Voluntari: Vâtcă - Bucurică, Balaur, Hodorogea, A. Vlad - Laidouni, Răuţă - Căpăţînă, Gadze, I. Gheorghe - Tudorie
Rezerve: Petrariu, Zgrablic, G. Iancu, A. Ionescu, Pîrcălabu, G. Deac, Darius
Antrenor: Cristiano Bergodi

Stadion: Emil Alexandrescu, Iași
Arbitru:  Adrian Cojocaru // Asistenți: Vasile Marinescu, Andrei Constantinescu

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
fairplayromania
fairplayromania  •  21 Decembrie 2018, 20:04
Postat de cosmin_1 pe 21 Decembrie 2018, 19:05

Numai in liga mizerie vezi astfel de rezultate si de blaturi care put de la o posta

Iar cind o sa iasă la pensie, si a est arbitru o sa zica : - cine eu? Nici-odata nu am viciat un rezultat..... buna gluma...

submarina
submarina  •  21 Decembrie 2018, 19:48

Nr.6 de la FC Voluntari la golul de 2-2 era deja in vacanta:)

st.il.
st.il.  •  21 Decembrie 2018, 19:09

PS._ Până la urmă, eu aș fi de acord cu blatul !...Primarii Iașului și Voluntariului știu de ce , nu-i așa?...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează