FOTBAL  »  Superliga  »  FINANȚARE

Politicienii și reprezentații locali fac presiune pentru finanțarea echipei

Articol de - Publicat miercuri, 21 martie 2018 14:55

Politicienii și reprezentanții sportului local îl acuză pe Mihai Chirica, primarul Iașiului, de lipsă de voință în problema finanțării sportului de la bugetul Primăriei. Poli Iași are nevoie de 7 milioane de lei ca să reziste până-n vară.

Mobilizare generală la Iași, împotriva primarului Mihai Chirică. Politicienii locali, reprezentanții cluburilor și ai Fundației Sportului Ieșean (FSI) au sărit la gâtul edilului, în condițiile în care echipa de fotbal, Poli Iași, ar putea intra într-un blocaj financiar, iar CS Politenhica, care și-a retras din campionat echipele de rugby, handbal și volei feminin, riscă falimentul!

Chirica insistă că sportul nu poate fi susținut financiar în actualul context legislativ, dar ei îl contrazic: "E lipsă de voință". Consilierul liberal Răzvan Timofciuc susține că "există cadrul legal, a fost identificat. Primăria trebuie să-și respecte angajamentele și să deblocheze finanțarea, pentru a evita un dezastru iminent". La rându-i, președintele FSI, Lucian Popescu, a reiterat ideea finanțării prin intermediul fundației pe care o conduce.

CSMS a încasat recent, de la LPF, 630.000 E din drepturi TV. Însă cu ei a achitat restanțele salariale către jucători. Și mai are nevoie de 7 milioane de lei pentru a putea funcționa până la vară, când vor intra în conturi alți bani de la LPF. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează