FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - DINAMO, LUNI, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Popa se ține de glume înainte de meciul cu Dinamo: "Știu cine va arbitra! Am informații de la Pierluigi Colina"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 12:49

ACS Poli Timișoara și Dinamo se vor duela luni, de la ora 20:00, într-un meci pe care echipa alb-roșie vrea să-l câștige pentru a intra în play-off.

Antrenorul celor de la ACS Poli, Ionuț Popa, a vorbit despre arbitraj și a anunțat în premieră cine va conduce meciul, Adrian Cojocaru.

"Am văzut declaraţiile antrenorul de la Sepsi Sfântu Gheorghe, am văzut golul perfect anulat Voluntariului şi declaraţii lui Claudiu Niculescu, care a spus că Dinamo e împinsă de la spate.

Eu ştiu că Dinamo vrea să câştige cu orice preţ acest joc. Îmi doresc ca arbitrul Adrian Cojocaru să arbitreze corect. El va fi, nu Hațegan. Ştiu că el va fi. Am informaţii de la Pierluigi Collina. Dorința noastră este să câștigăm", a spus Popa la conferința de presă, potrivit TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
109097349745292
Cici Demedici  •  17 Decembrie 2017, 11:28

proces de intentie. ar trebui pedepsit. una este sa spui ca doresti un arbitraj cit mai corect si impartial asa cum ar trebui sa fie si alta sa faci aluzii directe si sa amintesti de niste papagali care cu ceva timp in urma pe cind era propus de nogoita ca va veni si timpul sa antreneze dinamo spunind " trebuie sa meriti sa antrenezi dinamo" dindu-ne o corectie fantastica. las cum este si ajuns antrenor pe puncte apoi crescut in curtea lui dinamo ar fi trebuit sa aiba putin respect. acum are curaj dat fiind situatia greaa a lui dinamo. oricum acolo nu mai pupa cite zile are. pe cind antrenorul timisoarei sa-si vada de jucatorii lui care nu au lut niciun ban. apoi ii mai pleaca si jucatorii si multe alte tumbe facute . la cit fobal stie cred ca ar trebui pensionat. dinamo va cistiga pe bune si o va face la scor. o sa vedeti. au avut o sansa la bucuresti cind puteau sa ia vreo 5 dar asta este. putin bun simt nu ar strica si sa nu uite ca atunci cind arati cu degetul pe cineva alte trei sint orientate catre tine.

1587791788155500
Sorin Bunea  •  16 Decembrie 2017, 23:18

popa e banatean de la pesac nu ardelean si de pricepere in antrenorat a dat dovada anul trecut

912153788849149
Costea Ioan  •  16 Decembrie 2017, 17:51

desi sunt aradean ca si acest mister Popa NU pot fi de-acord cu delaratiile belicoase de cele mai multe ori ale acestui individ care ar cam trebui pensionat! Castiga cine este mai bun ,comentezi arbitrajul inainte ca sa pui mare presiune pe arbitraj! Jenanat mai ales ca acesta echipa surogat Recas -Timisoara nu reprezinta nimic ptr.oras doar ptr.prietenul primar tot aradean ca si mister Popa!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează