FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV A fost la FCSB, a lăsat și U Cluj, a preferat Ungaria în detrimentul lui Dinamo » Cum l-au convins maghiarii

Doru Popadiuc, în albastru // foto: Imago Images
Doru Popadiuc, în albastru // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 11:05 / Actualizat vineri, 19 ianuarie 2024 11:18

Doru Popadiuc, 28 de ani, a fost dorit de Dinamo, „câinii” știind că mijlocașul ofensiv nu va mai continua cu U Cluj. Totuși, ungurii de la Diosgyor i-au pus pe masă o ofertă mai mare: 12.000 de euro/lună și primă consistentă la instalare.

Dinamo nu a încheiat mercato, după patru mutări oficializate, „câinii" doresc să mai aducă un fotbalist pentru compartimentul ofensiv. De fapt, cel puțin unul. 

Viața unui spaniol în România: „Este mult mai bine decât mă așteptam. E și un pic mai ieftin”» Ce-l dezamăgește: „O întreagă nebunie”
DINAMO
Viața unui spaniol în România: „Este mult mai bine decât mă așteptam. E și un pic mai ieftin”» Ce-l dezamăgește: „O întreagă nebunie”

Totuși, roș-albii mai au de așteptat, diverși fotbaliști și impresari au solicitat timp de gândire sau întârzie până oferă răspunsul final.

Doru Popadiuc a stat doar șase luni la U Cluj. În 2016, FCSB a plătit 50.000 de euro pentru a-l transfera

Totodată, bucureștenii au primit multe refuzuri, în special dinspre fotbaliștii care au avut pregătirea la zi. Printre cei care au declinat oferta venită de la Dinamo, zilele trecute, s-a numărat și Doru Popadiuc, 28 de ani, mijlocaș lateral, fotbalist care tocmai s-a despărțit de U Cluj și a semnat cu Diosgyor (locul 7 în Ungaria).

Jucătorul sosise vara trecută pe malul Someșului, de la Chindia. În urmă cu 8 ani, FCSB a achitat 50.000 de euro pentru a-l aduce pe Popadiuc de la Ceahlăul, între timp a mai jucat la FC Voluntari, Irtysh, Poli Iași, Chindia și U Cluj, înainte de a semna, miercuri, cu maghiarii.

11meciuri a adunat Popadiuc pentru U Cluj în această stagiune

Ungurii au sărit cu bani mai mulți pentru Doru Popadiuc: 12.000 de euro/lună + primă de instalare

Dinamo a aflat că fotbalistul urma să se despartă de „Șepcile roșii", astfel că a discutat despre transferul său. Dar, în momentul în care a apărut oferta ungurilor, tratativele cu „câinii" au intrat în impas. 

4partide și un gol a strâns Popadiuc pentru FCSB

În cele din urmă, Popadiuc a semnat cu Diosgyor, pentru un salariu lunar de 12.000 de euro/lună, plus un bonus consistent la semnarea actelor. Peste ceea ce putea oferi clubul din Capitală.

Până în acest moment, Dinamo i-a adus pe stoperul nord-macedonean Darko Velkovski și pe mijlocașii centrali Domagoj Pavičić, Petru Neagu și Eddy Gnahore

75de meciuri a bifat Popadiuc pentru Chindia, 12 goluri și 6 assist-uri

Și Zeljko Kopic și-a pus relațiile la muncă, s-a implicat în convingerea jucătorilor să semneze cu "câinii", sperând că nou-veniții vor sprijini lupta pentru evitarea retrogradării.

VIDEO Hakim Abdallah promite că va avea o altă față în partea a doua a sezonului: „Știu că nu am jucat suficient de bine”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Născut în Austria, joacă în Superliga și consideră că România e musai să intre în Schengen: „Un cuvânt prin care să descriu țara voastră?”

Două sezoane pe care Domagoj Pavicic dorește să le uite » De ce a reușit Dinamo să-l transfere pe omul-trofeu de la Zagreb

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
iar_locul_doi
iar_locul_doi  •  19 Ianuarie 2024, 13:03
Postat de Van_Basten pe 19 Ianuarie 2024, 11:09

Titlu corect, contine cele patru consoane. Nu conteaza ca Popadiuc a evoluat acum 8 ani la consoane.

stai ca intra randoom ala istet ..il cauta pe google ..sa vezi ce scoate din el :)))))))))))))

LostSociety
LostSociety  •  19 Ianuarie 2024, 12:39

Circ fără bani, zici că l-au pierdut pe Modric sau pe Kroos.

bogat
bogat  •  19 Ianuarie 2024, 12:39

Brasoave, ce sa faca Dinamo cu Popadiuc?!? El nu a corespuns la U Cluj si cam pe nicaieri, nu era o solutie buna pe pozitia de atacant, care pozitie nu mai e asa de deficitara daca Goncalo si Abdallah continua sa dea goluri cum au facut-o in ultimele doua meciuri de campionat si in pregatiri. Iar salariul la unguri este urias pentru ceea ce poate oferi Popadiuc, dar probabil ca au un campionat mai slab decat la noi desi la nationala stau mult mai bine.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează