FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Popică" a avut de unde să se inspire: 3 nume uriașe din fotbalul românesc care au fost dependente de jocurile de noroc

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 21:01

Atacantul dinamovist Daniel Popa, 23 de ani, e în centrul atenției în aceste zile, în urma dezvăluirilor conform cărora ar fi dependent de jocurile de noroc

Fotbalistul "câinilor" ar fi un împătimit al cazinoului și ar avea datorii de mii de euro la cămătari, iar mai multe persoane spun că "juca sute de euro la cazino până rămânea fără bani de taxi".

Viciul lui Popa aduce aminte de alte cazuri cunoscute din fotbalul românesc ale unor personaje dependente de jocurile de noroc. Mai jos sunt doar câteva: 

Șumudică "mânca pe ruletă"

Suspendat în trecut pentru pariuri, Marius Șumudică a recunoscut că era dependent și de ruletă: "Nu aveam cum să mă abțin, eram bolnav, mâncam pe ruletă. Am băgat ce-am băgat, am pierdut banii. Îi zic femeii care era angajată acolo să bage în continuare, că îi aduc eu banii. Ea a băgat și eu am jucat până la șase dimineața. Am pierdut vreo 15 mii de euro", recunoștea Șumudică.

"Japcă" la poker cu pachetul fals de țigări

Un alt caz cunoscut este cel al lui Victor Pițurcă. Fostul selecționer al primei reprezentative era un împătimit al pokerului, iar una dintre experiențele sale a rămas în memorie. În 2002, Pițurcă a fost prins în timp ce încerca să trișeze la o partidă de poker, atunci când a amplsat o cameră video într-un pachet fals de țigări.

"Flocea", urmărit de cămătari

Tot un antrenor, Florin Marin, a avut mari probleme cu ruleta. Libertatea scria în 2015 că "Flocea" a pierdut zeci de mii de euro și a ajuns să aibă mari probleme cu cămătarii din Piatra Neamț:

"Unui cămătar din oraș, porelit Marțagai, îi datorază 6.000, la altul are 30.000. Nu are un leu, și-a pus gaj mașina", declara, conform sursei citate, un personaj influent din Piatra Neamț.

Vezi și: Noi dezvăluiri despre problemele lui Popa cu jocurile de noroc: "Nu mai rămânea nici cu 10 lei de taxi" + cum l-ar fi mințit pe șeful lui Dinamo și cum a promis de băut la toată localitatea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Decembrie 2018, 07:32

popica e in centrul atentiei spiristilor de la gsp care nu mai au subiecte de can-can. in rest cred ca nu sunt microbisti din 1000 care sa dea atentie acestui jucator chit ca joaca la pariuri in timp ce sta in cap. faceti de ras meseria de jurnalist cu fiecare tragere de aer in piept.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  30 Decembrie 2018, 06:31

Chipurile de aia e lent si atehnic...)) !

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  30 Decembrie 2018, 02:47

Sa vina la noi la FCSB sa ii dea nea Gigi tamaie pana scapa de viciu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează