FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Portretul celor 3 care vor să preia Dinamo de la Negoiță, făcut de cel ce-i cunoaște pe toți

Nicolae Badea și Cornel Dinu
Nicolae Badea și Cornel Dinu

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2019 16:12

Cornel Dinu este legenda clubului din Ștefan cel Mare care a lucrat din toate perspectivele cu Mircea Rednic, Nicolae Badea și Vladimir Cohn, "triumviratul" care și-a propus zilele trecute să încerce preluarea clubului de la Ionuț Negoiță.

Acest ultim demers nu mai este de actualitate și nu se știe când va fi programată o întâlnire în trei, fiecare fiind prins cu afaceri personale, dar „Procuroru'” le-a făcut portretul oamenilor de fotbal.

"Mircea Rednic rămâne unul dintre oamenii care au făcut și lucruri bune la Dinamo, dar nu sunt deloc de acord cu ceea ce a făcut la ultima descălecare, transformând această echipă creștină, patriotică, din vechiul Obor și groapa de zarzavagii din Ștefan cel Mare într-o formație cu prea mulți străini! Și ne-am vândut copiii.

Nicolae Badea și Vladimir Cohn sunt dinamoviști incontestabili, cum buni plătitori și oarecum dezinteresați au fost și răposații Vasile Turcu și Florian Walter. Prietenul meu, Nicolae Badea, a greșit când, după 2000, a făcut o adevărată Cooperativă de acționari la Dinamo.

Iar prietenul meu dintotdeauna, Vladimir Cohn, este un incontestabil competent în afaceri, cam singurul care a intrat și ca sponsor la FC Național, când eram eu președinte, și la Dinamo, din prietenia care ne leagă, cu mult mai multe momente de amiciție adevărate decât agresivități verbale reciproce. Inspirate mai mult de cei din preajma noastră decât de relația de decenii, de înțelegere și de respect reciproc.

El, realmente, a fost și dezinteresat de fiecare dată de a sponsoriza și a intra în board-ul lui Dinamo, mai ales că venea la meciurile echipei, ca și Nicolae Badea, dinainte de 1970.

Ferească Dumnezeul nostru, al tuturor, să ai de-a face și cu gurile noastre!

A lui, nu numai de abil pe Wall Street dar și de ani buni exersată lângă Hala Traian, iar a mea de orgoliu delirant al Târgoviștei, care a fost peste 300 de ani capitala medievală a Valahiei. Ce păcat că după atâtea momente unice de suflete pereche și de lumină între noi, am pus și petece, iar acum se apropie firescul întuneric" Cornel Dinu pentru GSP.RO

Citește și:

EXCLUSIV Dinamo mai renunță la un jucător! Eugen Neagoe nu mai contează pe Simon Zenke, jucător adus de Mircea Rednic: „E vorba de bani”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
mosvasile
mosvasile  •  18 Iunie 2019, 10:43

Nu e nici o scofala sa cumpere actiunile lui Negoita!Problema e...ce face dupa?Ca asa...si Moraru a cumparat Rapidul!Sau alde Cristescu aia!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  17 Iunie 2019, 18:39

Pongo e atât de vraiște la scufiță încât discută și despre lucruri care nu se vor întâmpla!!!! E jale cu cetățeanul ăsta!!!

ticbis
ticbis  •  17 Iunie 2019, 18:19
Postat de ticbis pe 17 Iunie 2019, 18:04

Titlul e cat se poate de OK; pe bune acum, cele trei personaje NU au vrut sa cumpere Dinamo! Este mai clar decat cristalul! La o promotie de 3 mil de euro pentru pachetul majoritar de actiuni, esalonati pe TREI ani, il cumpara maine si patronul buticului de la parterul blocului meu!!!:)))

PS: Platea ala prima rata cash, cu banii jos, in punga, fara sa-l doara capul! Mentionez ca buticul de care vorbeam este o FRIZERIE, combinata cu un fel de tratamente cosmetice si proceduri de infrumusetare pentru *** de bani gata:))) Invarte ala banii de nici macar Negoita nu-l poate concura, cu tot pianul lui!:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close