FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS - FC VOLUNTARI 2-2

Porumboiu, acuzații halucinante după gafa lui Colțescu: "E criminal! Nu are ce căuta în fotbal. E un arbitru de comandă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iunie 2018 10:44

Adrian Porumboiu, fost arbitru, a vorbit despre decizia lui Sebastian Colțescu de a acorda penalty pentru FC Voluntari în minutul 90+2. (Detalii aici)

"Colțescu nu merită nicio notă. El nu are ce căuta în fotbal. Cum să dai penalty la această fază? Este foarte bine poziționat și a văzut bine faza. Dacă erai orb, ziceam că ai circumstanțe. Dar e rău intenționat. Mereu face asta, decide el partide. E și cumătru sau rudă cu Deaconu (n.r Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA). E criminal, nu arbitru. Cum să dai penalty? Colțescu a executat când a venit momentul.

E o fază simplă. Mingea îl lovește în spate. E rea intenție cât muntele Himalaya. Credeți că a făcut-o neinteresat? El nu are ce căuta în fotbal. Nu poți da penalty. El este un arbitru de serviciu. E trimis acolo unde trebuie. Are față de criminal. E criminal în arbitraj, nu zic că a omorât pe cineva.

Când eram la FC Vaslui, ne arbitra mereu cu Urziceni. Și câștiga mereu Urziceniul. Ne «ardea» mereu și cu Dinamo, când simpaticul Borcea controla totul. Și când am jucat cu Steaua i-a dat un penalty în miuntul 2. E un arbitru de comandă. E cel mai talentat, dar nu își folosește talentul cum trebuie", a declarat Adrian Porumboiu la TV Digi Sport.

penalty
Captura TV Telekom Sport

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
dany.tm
dany.tm  •  04 Iunie 2018, 09:17

Eu am plecat de vreo 10 ani.Te sfatuiesc sa pleci cat de repede poti si vei traii linistit!Crede-ma!

tolic
tolic  •  04 Iunie 2018, 00:09

Pacat de Poli

ionut.07
ionut.07  •  03 Iunie 2018, 21:57

E interesant cum aceste personaje - cameleon, care s-au adaptat la asa-zisa trecere de la comunism la socialism, pastrandu-si diferite functii sau anumite avantaje materiale, mai sunt aratate drept niste exemple care pot da morala. Se intampla peste tot in spatiul public autohton. Evident ca o parte din vina o are si presa pentru promovarea acestor indivizi. De fapt, presa poarte o mare parte din vina pentru tot ce se intampla in societatea romaneasca. Inclusiv, vorbind doar despre sport, implicarea politicului a fost facuta cu acordul presei. E trist ca echipe organizate politic, precum Voluntari sau Chiajna sau Juventus Bucuresti sunt mentinute in Liga I. La fel de trist e faptul ca nimeni, spre deosebire de presa din Italia sau din Anglia, nu intervine in jocurile de culise din Liga I. Jocuri care, o data cu aparitia play-out-ului si play-off-ului, sunt din nou la putere.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează