FOTBAL  »  Superliga  »  AS ROMA

Povești neștiute despre Lobonț: "Se ținea de bagabonțeli" » Cum a ajuns la Rapid: "Săracul, venise aici cu valiza de lemn"

Foto: 1923.ro
Foto: 1923.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 martie 2017 18:20

În 1997, Rică Răducanu era antrenor cu portarii la Rapid și a fost trimis pentru a-l urmări pe Bogdan Lobonț la Hunedoara. Când a ajuns acolo, Răducanu susține că mulți spuneau despre cel poreclit "Pisica" faptul că e "vagabond".

"La Hunedoara toată lumea zicea că e vagabond, că se ține de bagabonțeli. Mă trimite Lucescu să-l urmăresc. Ajung acolo, la antrenament, dar el nu venise, nu ajunsese la pregătire. Și mi-a zis cineva: «Nu, nu vine așa devreme la antrenamente. Se scoală mai greu». Dar vedeți voi, cu ăștia care «lucrează» noaptea poți lucra, e mai bine decât cu unul care o face pe furiș", a spus Răducanu la TV Digi Sport.

Rică Răducanu a povestit și despre modul în care a luat Lobonț primul contact cu Bucureștiul: "L-am văzut după aia, iute, iute, foarte bun. M-am dus la el și l-am întrebat dacă știe unde e Bucureștiul. L-am trimis la gară, venise aici, săracul, cu valiza de lemn. Am crezut că vine în armată, i-am zis să le lase că îi dăm noi echipament".

Bogdan Lobonț, 39 de ani, și-a început cariera la Corvinul Hunedoara, apoi, în 1997, a ajuns la Rapid. Din Giulești s-a transferat la Ajax, iar apoi în 2001 a venit la Dinamo. Portarul a mai evoluat în următorii ani pentru Fiorentina, iar din 2009 îmbracă tricoul lui AS Roma.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
supereduardo10
supereduardo10  •  24 Martie 2017, 23:52

Da a fost un neserios fata de Rapid care l-a facut mare, un om fara onoare, c#iar daca circula povesti despre el si fiica lui Copos tot n-ai dreptul sa tradezi Rapidul...Rapidul este unic nu esti crescut de FCSB sau Dinamo sa poti trada cand vrei...asa ca a ramas o rezerva vesnica cu un talent imens

983197628382680
Ioana-manuela Mirica  •  17 Martie 2017, 20:02

Rică a trecut pe la carismă din gara .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează