FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Poziție fermă a Astrei după ultimele declarații ale lui Edward Iordănescu » Mesaj dur al clubului: "Acest lucru se poate verifica foarte ușor"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2018 20:46

Clubul Astra nu a rămas dator și a emis un drept la replică după ce fostul antrenor Edward Iordănescu a spus azi că 90% dintre jucătorii veniți în vară au venit la sugestia lui.

"Referitor la afirmațiile fostului antrenor, domnul Edward Iordănescu, legate de numărul jucătorilor aduși de dânsul la echipă, dorim să informăm opinia publică faptul că, dintre jucătorii titulari ai echipei, care au bifat cele mai multe minute, doar unul singur - Filip Mrzljak este adus de domnia sa, iar acest lucru se poate verifica foarte ușor", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Astrei. 

"Grupul Astra a reprezentat o adevărată familie. Știu ce relații am dezvoltat și în ce relații am rămas cu băieții mei, pentru că 90% dintre ei au venit la inițiativa mea, iar pe cei 10% pe care i-am găsit acolo i-am dorit alături de mine"
Edward Iordănescu, azi, la TV Digi Sport

Vezi și: Aplauze cu dinți! Mesajul contondent al lui Edi Iordănescu pentru succesorul său de pe banca Astrei: "Nea Gigi M, nu e important să vedeți jucători plângând"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1603333626579973
Mircea Deca  •  06 Aprilie 2018, 13:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează