FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Poziție tranșantă a lui Edward Iordănescu: "Dinamo e singurul club din România unde nu aș putea să antrenez"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 10:41

Edward Iordănescu, tehnicianul Astrei Giurgiu, a vorbit despre duelul de la distanță cu Dinamo pentru locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off. 

"Fotbalul românesc are nevoie ca Dinamo să fie în play-off. E o echipă cu tradiție, cu mulți suporteri. Altfel e un joc Steaua - Dinamo sau CFR - Dinamo. Cei de la Dinamo au suporteri. Și noi avem suporteri pătimași la Astra, dar nu ca ei. 

S-a simțit în anumite momente în vestiar că Astra nu e dorită în play-off. Au fost multe decizii împotriva noastră. S-a creat impresia că Dinamo ar fi dorită în play-off și noi nu",  a declarat acesta.

Stelist recunoscut, Iordănescu jr. exclude variante de a antrena vreodată la marea rivală Dinamo. 

"Am fost mereu categoric. E singurul club din România unde nu aș putea să antrenez. Nu aș putea să mă adaptez acolo din cauza trecutului familiei mele. Ar fi o probabilitate foarte mare să nu fiu asimilat bine acolo", a declarat Edward Iordănescu, la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
1264624400266400
Lupescu Mihai  •  12 Noiembrie 2017, 23:05

Și mai uită-te în Oglindă trebuie sa ai Prestanta sa ajungi la Dinamo!!!! Și un Costum de haine mai bun repet vei ajunge la Dinamo doar sa iei Metroul spre Gara sa te duci la *** da pentru Meditați sună pe Cornel Dinu ați explică cum sta treaba cu Rombul !!! Merci

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  12 Noiembrie 2017, 22:52

Scz, la ce Echipe ai jucat ?Și alea in Pauza Meciului că nu aveai valoare ,Și la Națională o sa ajungi sa bei un ceai!De Dinamo nu ai cum sa ajungi decât la Metrou sa te duci la Gara și vezi că la Dinamo se cere Geometrie,Fizica,și Matematica !!!!

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  12 Noiembrie 2017, 18:04

edi da tu crezi ca dinamo va apela la tine an veci Si cred ca te dai mare ca antrenor mai asteapta

Vezi toate comentariile (15)
Comentează