FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Președintele, la un pas să plece de la club » Detalii despre situația echipei: "Sunt mici discuţii în contradictoriu care nu au făcut bine"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 17:01

Ioan Andone, managerul general de la FC Voluntari, a vorbit despre situația de la echipa ilfoveană.

Fostul antrenorul a comentat scandalul dintre jucătorii Costin Lazăr și Adelin Pârcălabu, care s-au certat între ei, și intervențiile antrenorului Daniel Oprița și a președintelui Florentin Dumitru, care au luat partea câte unuia dintre jucători.

"Daniel Opriţa va rămâne. În cazul lui Florentin Dumitru încă nu s-a luat nicio decizie. Sunt mici discuţii în contradictoriu care nu au făcut bine echipei. Eu am încredere în Daniel Opriţa pentru că i-am văzut toate antrenamentele și perioada de pregătire. Eu merg pe mâna lui.

O să vedem ce vom face în cazul lui Costin Lazăr. Dacă există dialog, va rămâne. Dacă nu, nu", a declarat Ioan Andone pentru TV Telekom Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează