FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Prima declarație a lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „A venit patronul după mine în Dubai” + când va fi prezentat oficial

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2019 20:16

Dan Petrescu (51 de ani) a revenit la CFR Cluj, cu care a semnat pe 3 ani, așa cum a anunțat GSP.ro în urmă cu o lună.

„Bursucul” a oferit prima declarație în calitate de antrenor la echipa din Ardeal. Acesta a mai condus-o pe CFR Cluj și în sezonul 2017/2018, când a câștigat titlul.

„Îmi era dor de România. Azi am făcut primul antrenament cu echipa, mă bucur mult că m-am întors. Sper să stau mai mult ca data trecută. În fotbal nu se știe niciodată, trebuie să ai mereu bagajele făcute. Fotbaliștii care au lucrat cu mine anul trecut au fost foarte bucuroși când m-au revăzut. Omrani, după față, părea cel mai fericit și nu e o glumă (râde)”, a declarat Dan Petrescu, la TV Digi Sport.

Petrescu și-ar dori să-l aibă ca secund pe Alin Minteuan, cel care a fost interimar la CFR în ultimele 5 meciuri din care a scos maximum de puncte: „Pe Minteuan l-am felicitat și i-am propus să lucreze cu mine în continuare, am nevoie de el”.

Dan Petrescu va fi prezentat de CFR Cluj sâmbătă, de la ora 14:00, în cadrul unei conferințe de presă.

„Echipa a mers foarte bine, a avut rezultate, nu știam dacă e bine să mă întorc, de o perioadă tot negociem. Dar dacă patronul vine după tine în Dubai, realizezi că chiar te vrea”
Dan Petrescu

 

Citește și:

A fost decisă soarta lui Minteuan! Ce se întâmplă cu „Solskjaer de România” după revenirea lui Dan Petrescu: „A fost promovat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  23 Martie 2019, 01:35
Postat de Anton Pan pe 22 Martie 2019, 21:05

Când se adulmeca încă un titlu *** precum cele din 2008 2010, 2012 și 2018, evident ca danut penalty a spus prezent. Are nevoie de cv ca sa mai pună mâna pe un contract bănos , măcar un an ca după ce o da din nou in bara acolo vine din nou la haiducii din Gruia! Pe de alta parte și pt pazcany-varga e f util sa-l aibă pe Petrescu-bufon casca poată ascunde după numele unui antrenor cunoscut, praduielile cu cooperativa și cu fluierasii subordonați!

Campionatul este deja rezolvat cu fluierasii si cooperativa. Pe Petrescu l-au chemat pentru speranta ca ii poate ajuta sa se califice in Europa. Ce nu stiu ei este ca Dan Petrescu stia si anul trecut ca valoarea CFRului in Europa este egala cu zero , si de aceea a decis sa plece inainte sa se faca de ras cu Dudelange. Acum a venit doar ca sa mai impuste 1 titlu la cv, apoi iar va pleca.

gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  23 Martie 2019, 01:28
Postat de Danut Ognean pe 22 Martie 2019, 21:40

mult succes dane!baga fcsbeii in doliu acolo unde le e locul adica pe locul trei

Bah , astia de tineti cu CheFeRe : "Pentru limba romana, apasati tasta 1. Pentru Europa League, apasati REDIAL si chemati Dudelange. Pentru Champions League, apasati tasta # apoi inchideti. Va multumim ! " :))

martipan1
martipan1  •  23 Martie 2019, 01:06

asta nici nu stie cine-i patron la CFR, ala care a fost dupa el e bagat numai la inaintare

Vezi toate comentariile (12)
Comentează