FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Prima lovitură a lui Edi Iordănescu » A împrumutat un fotbalist de la CFR Cluj

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 07 ianuarie 2019 09:05

Sebastian Mailat (21 de ani) a fost împrumutat de CFR Cluj la Gaz Metan Mediaș. Este al doilea fotbalist transferat de medieșeni în mandatul lui Edi Iordănescu. 

Mailat, adus ca o mare promisiune de la ACS Poli Timișoara, nu a mai prins lotul campioanei CFR Cluj în ultimele 6 partide de Liga 1. Toni Conceicao a hotărât să îl cedeze pe mijlocaș la Gaz Metan până la finalul sezonului în curs. 

Mailat a prins minute în doar 10 partide din actualul sezon, dar poate redeveni jucătorul din ediția precedentă sub bacheta lui Edi Iordănescu. Cei doi au mai colaborat în scurtul mandat pe care Edward l-a avut pe banca "feroviarilor".

Al doilea transfer

Edi Iordănescu a primit promisiunea că va avea la îndemână un lot cu care să atace play-off-ul Ligii 1. Medieșenii s-au mișcat bine până în acest moment, aducându-l și pe Marian Pleașcă, fundașul dreapta de 28 de ani, trecut și pe la FCSB.

Vezi și: 

Dinamo vrea să transfere de la CFR Cluj! Rednic plănuiește să rezolve o mare problemă cu un jucător pe care l-a dorit și în trecut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  07 Ianuarie 2019, 22:44

doar cu Chamed si Olaru se bate pt primul 11!

1391972634181505
Adrian Popescu  •  07 Ianuarie 2019, 15:45

Și când te gândești că relațiile lui Mailta au umplut presa că este minciună și că omul este mare valoare și iubit zi și noapte la Cluj....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează