FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Prima reacție a FRF după anunțul că Lupescu va candida: "Pentru mine ar fi o bucurie extraordinară"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 20:14

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, salută decizia lui Ionuț Lupescu de a candida la șefia Federației pe 18 aprilie.

"Deocamdată nu am certitudinea până nu-l aud pe el că spune că va candida. Dacă lucrurile stau așa, pentru mine ar fi o bucurie extraordinară. De ce? Pentru că Lupescu ar putea furniza o dezbatere de idei. Toți ceilalți care au anunțat că ar dori să candideze au aruncat numai critici, au pus la zid tot ce s-a întâmplat până acum în ultimii patru ani fără să spună cum ar vrea ei să schimbe.

Lupescu ar fi singurul candidat care ar putea să ducă o dispută de idei. Ionuț Lupescu a mai fost la FRF, a stat 5-6 ani, și membrii afiliați îl știu. Pentru mine e suficient că ar veni un om serios care să dezbată idei, nu tot ce s-a vehiculat până acum în legătură cu alții care își dau cu părerea.

De-aia mi-l doresc pe Lupescu pentru că vine cu idei, nu ca Prunea care doar jignește. Mi-aș dori ca Ionuț Lupescu să accepte să candideze", a declarat Vochin la TV Telekom Sport.

Florin Prunea confirmă GSP

Florin Prunea confirmă că mai mulți oameni din Generația de Aur s-au întâlnit aseară pentru a discuta cu Ionuț Lupescu despre candidatura acestuia: "Ar fi bine pentru fotbalul românesc ca Ionuț să se întoarcă. Am vorbit cu el despre problemele fotbalului românesc. E o plăcere să stai cu el de vorbă și să vezi proiectele pe care le are el în derulare la UEFA. Ne minunăm când vedem cum se lucrează în lumea civilizată. Ionuț trebuie să înțeleagă că trebuie să se întoarcă acasă și să pună umărul la reconstrucția fotbalului românesc.

Trebuie să vină acasă și să se apuce de treabă. Să se termine cu această dezbinare pe care o practică actuala conducere a Federației. Eu sper ca Ionuț să ia decizia pe care o dorește toată lumea: să vină acasă și să candideze. Eu îl cunosc foarte bine pe Ionuț. Când ia o decizie și-o asumă și merge mai departe. Eu cred că el va candida după cum îl cunosc eu. Am vorbit foarte mult despre proiect".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
ray51
ray51  •  22 Ianuarie 2018, 13:34

Vochine, crezi ca declaratia respectiva te 'lipeste' de viitoarea formula a FRF? Si apoi cine sa dezbata: un titan si-un elf?

1735314669864626
Udrea Remus  •  22 Ianuarie 2018, 13:05

Generatia de aur?

kryi
kryi  •  22 Ianuarie 2018, 11:15
Postat de mannecken pe 21 Ianuarie 2018, 22:56

Ok, or sa faca o echipa traznet la federatie. Dar jucatorii? Astia în cât timp or sa apara? De unde? Contra antrenor, alt antrenor român sau strain. De jucatori avem nevoie în primul rând. Slabe sanse sa facem ceva. Ne amagim iar cu o eventuala participare la CM din 2022.

RECTIFICARE COMENTARIU ANTERIOR ,,Amice nu vad legatura intre comentariu meu si ce ai raspuns tu"

Vezi toate comentariile (16)
Comentează