FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Prima reacție a lui Claudiu Belu după transferul la FCSB: „Nu mai fumez” + Ce salariu va avea și cât a luat la semnătură

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 13:48

Gigi Becali a anunțat astăzi oficial transferul lui Claudiu Belu (25 de ani) de la Astra la FCSB, transfer despre care GSP.ro a scris în exclusivitate că se va realiza încă din urmă cu o săptămână.

Noul fundaș al roș-albaștrilor va avea un salariu lunar de 10.000 de euro și a primit la semnătură 100.000 de euro, conform Telekom Sport. Belu a oferit și o primă reacție după transfer.

„Da, am semnat. Mai am la Astra de jucat şi de-abia din vară o să merg. Cred că a fost o prostie (n.r. discuţia legată de un presupus blat la Astra - FCSB 0-2). S-a vorbit şi de mine, că nu vreau să joc. Am avut entorsă, am stat două săptămâni şi de-abia acum pot juca.

Nu vreau să vorbesc de acum despre ce o să se întâmple. Mai am de jucat la Astra până în vară, încercăm să câştigăm meciurile care ne-au mai rămas şi sunt încrezător.

Am făcut un antrenament şi mă ajută şi pauza asta competiţională cu naţionala ca să pot reveni la 100%. Astea s-au spus de mult (n.r. că fuma), de când eram mic, însă nu se mai întâmplă de mult lucrurile alea”, a declarat Claudiu Belu pentru TV Telekom Sport.

Citește și:

Gigi Becali recunoaște că a mințit! A confirmat azi transferul lui Claudiu Belu de la Astra la FCSB: „A semnat și mi-a zis că a terminat-o cu țigările, cluburile și femeile!”

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
147259629210475
Valentin Onea  •  20 Martie 2019, 08:50

..................intreb si eu, ca nu ma pricep la gainarii. E voie sa faci transferuri, in afara perioadei stabilite ? tanti F.R.F ce face ????

minell73
minell73  •  20 Martie 2019, 00:52
Postat de Gabi Sorin pe 19 Martie 2019, 15:37

Chiar nu intervine nimeni,*** asta semneaza cu ei inainte de meciul direct,si nu face nimeni nimic???La retur o sa joace??Sau o sa fie accidentat?Incredibil ce *** de echipe.

In niciun campionat cred ca nu exista asemenea magarii.Pe cine dracu pacaleste el cu entorsa? Nici in retur nu va juca.

100002473541087
Danut Ognean  •  19 Martie 2019, 19:14

la fcsb belu va deveni epava la fel ca altii

Vezi toate comentariile (7)
Comentează