FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 2-2

Prima reacție a lui George Țucudean după problemele din meciul cu Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 17:32

George Țucudean (27 de ani) a avut probleme serioase la meciul cu Gaz Metan, scor 2-2, și la pauză n-a mai ieșit din vestiar, fiind trimis la spital pentru un control amănunțit din cauza ritmului cardiac ridicat.

Atacantul lui CFR Cluj a oferit astăzi prima reacție pe contul său de Facebook. "Cea mai bună recuperare", a scris Țucudean la o poză alături de familia sa.

tucudean fb

Campioana României a emis un comunicat de presă prin care anunță că medicii au decis că starea lui Țucudean este una bună, după ce i-au făcut atacantului mai multe analize: "La finalul meciului, George a mers la spital, a făcut unele analize medicale, iar în urma rezultatelor a reieșit că starea sa de sănătate este una bună".

Citește și:

CFR Cluj - Gaz Metan 2-2 // UPDATE Prima reacție a clubului CFR Cluj după ce Țucudean a fost dus la spital » Concluzia medicilor după creșterea alarmantă a pulsului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
886908064769299
Zamfir Dorin  •  10 Decembrie 2018, 02:58

SA FII SANATOS ,GEORGE TUCUDEAN ! SA MARCHEZI MULTE GOLURI, PENTRU ECHIPA TA SI PENTRU ROMANIA! SA AI O VIATA LUNGA SI SA TE BUCURI DE EA! FORZZA ,STIINTA CRAIOVA !

mioriticul
mioriticul  •  09 Decembrie 2018, 18:07
Postat de spinoza pe 09 Decembrie 2018, 17:46

Cu dopajul sta bine? Întreb pentru un prieten!

Acel prieten n-are decit sa mai consume o portie de ozon

spinoza
spinoza  •  09 Decembrie 2018, 17:46

Cu dopajul sta bine? Întreb pentru un prieten!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează