FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Prima reacție a lui Grozavu după ce echipa sa a fost informată că va călători la cușetă: "E cea mai lungă deplasare, de 30 de ani nu am mai pățit așa ceva"

Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor
Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 09:48

Leo Grozavu a reacționat după ce Gazeta a dezvăluit ieri în exclusivitate că jucătorii celor de la Botoșani au fost anunțați de șefii echipei că trebuie să facă deplasarea la Severin cu trenul și nu cu autocarul, așa cum se întâmpla până acum.

"Îmi aduc aminte de perioada când eram elev, când făceam multe deplasări cu trenul. Nu am mai fost de vreo 30 de ani cu cușeta, acum mi-am adus aminte dar sper că nu pentru foarte mult timp!

Sper ca băieții să reușească să facă o partidă bună, și am spus: nu mergem până la Turnu Severin fără să aducem și ceva în traistă, cum se spune, mai ales că este cea mai lungă deplasare", a spus Leo Grozavu la TV Dolce Sport.

Meciul dintre FC Botoșani și Pandurii se joacă vineri, de la ora 20:30 și poate fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

"Ne-au anunțat că trebuie să mergem cu trenul de la Botoșani până la Severin, câte șase fotbaliști într-o cușetă! E bătaie mare de joc! Nu putem merge cu trenul de la Botoșani până la Simeria, unde trebuie să schimbăm până la Filiași, iar de acolo să mergem iar cu trenul până la Severin. Tot drumul durează 25 de ore! E inuman!"
Fotbalist de la FC Botoșani, pentru GSP.RO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
radu876
radu876  •  20 Aprilie 2017, 12:49

pai e mai bine intepenit in autocar decat intins in pat? numa ca trebuie sa vii cu o zi inainte, sa apuci sa recuperezi somnul prost din tren.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  20 Aprilie 2017, 12:24

Cam ciudat va acoperiți voi,tu și investitorul de...carton!!!Cam suspecta aceasta...afecțiune! ?

116530435479785
Anca Toma  •  20 Aprilie 2017, 12:08

E inuman>?Dar uman e cand caftesti jucatori?Cand urli?Ce-ar fi sa te apuci si tu sa antrenezi?Sa fii profesionist ?Norocul tau e Sfaiter si Iftimie de aia si antrenezi in Liga 1.Pacat de oras ,pacat de suporteri ....voi tot sarmani ramaneti...la figurat ,c-asa smardoi oti fi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează